torstai 4. heinäkuuta 2013

Oot sää kyllä semmonen

Kesä, eikä mitään tekemistä? Höpönlöpön sanon minä. Onhan se lomailu ja lorvailu ihanaa, mutta aikansa kutakin; itsellä meinaa ainakin pidemmän päälle iskeä tylsyys. Viime päivistä ei olekaan tekemistä puuttunut. Eikä mulla ole silti ollut edes kiire minnekään! Oon vaan ollut kotosalla tai tarkemmin sanottuna asustellut Eelin luona, kohta tuon tänne hammasharjan buahaha ja touhuillut kaikkea. Niin kuin Johanna Kurkela jossain kappaleessaan laulaa, hääräillyt.

Tiistaina olin taas töissä. Tauon jälkeen ihan jättekivaa viikkailla vaatteita, järjestellä rekkejä, myydä kenkiä ja palvella asiakkaita. Kun on pakko hymyillä ja olla iloisella mielellä, tarttuu se positiivisuus itseenkin ihan aidosti. Kovin paljon ei hymyilyttänyt töihin tullessani; olin selvinnyt kuivana melkein keskustaan asti. Kuusisaaren kohdalla kasvoille tipahti pisara, sitten toinen, ja lopulta koko taivas repesi niin, että perille saapuessani etuhiukset valui vettä ja vaaleat farkut näytti tummilta. Onneksi työvaatteet oli turvallisesti laukun kätköissä! Työsopimus on voimassa näillä näkymin elokuun loppuun saakka. Asian suhteen fiilikset on toisaalta haikeat ja toisaalta helpottuneet. Oon nauttinut työstäni ja oppinut paljon uusia asioita, joista on takuulla hyötyä tulevaisuudessa, mutta on myös kiva aloittaa syksy ilman ylimääräisiä paineita esimerkiksi työvuorojen määrän suhteen ja keskittyä ihan vain opiskeluun. Hui, en kyllä vielä halua ajatella koulujen alkamista! :D


Tähän viikkoon on mahtunut myös paljon ruuan laittamista. Vaikka Eelin huushollissa aika lailla koko ajan asustellaankin, niin minähän se siellä keittiössä olen hellan ääressä go make me a sandwich bitch!. Oon kokkaillut meille muun muassa kana-kasvisrisottoa, pippurista lihakastiketta, ja tänään toimittiin yhdessä tortillojen valmistamiseksi. Helppoa ruokaa, tie miehen sydämeen käy vatsan kautta! Huomenna suunnitelmissa on antaa ihan jonkun muun kokkailla, sillä täydet kymmenen kuukautta tätä rakkauden täyteistä hengailua pamahtaa lasiin.


Kesällä on myös kiva pyöräillä kauppaan lämpimässä vesisateessa, pukea poikaystävän huppari iltakävelylle, syödä nachoja ja ällöttävää juustonmakuista dippiä, juhlia nimipäivää, fiilistellä Roswellia, keittää isoveljelle kahvit, herkutella Toblerone-suklaalla, käydä puntarilla ja ilahtua sen näyttämästä lukemasta, keittää rakkaalle aamu-, iltapäivä- ja iltakahvit, tulla saunomisen lomassa jäähylle parvekkeelle ja huomata ettei tule ollenkaan kylmä, ja selailla Ikean nettisivuja silmät innosta kiiluen. On myös ihan ok raahata läppäri Kaijonharjusta Toppilaan blogin päivitystä varten, mutta unohtaa koko homma. Psst, luonnoksissa on kuitenkin pari postausta kytemässä - ja niitä on muuten toivottu!

People are people
and sometimes we change our minds
But it's killing me to see
you go after all this time
Taylor Swift: Breathe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti