Info

Bloggaaja

Moi! Täällä kirjoittelee Meeri, 22-vuotias opiskelija, kaksostyttöjen nuorempi osapuoli, näkyvästi luonnollinen blondi. Olen kotoisin Kalajoelta, pieneltä paikkakunnalta meren rannalta, ja asun nykyään Oulussa, vähän isommalla paikkakunnalla meren rannalla. Opiskelen Oulun yliopistossa pääaineenani englantilaista filologiaa, ja sivuaineina pohjoismaista filologiaa eli ruotsia, matkailua, viestintää, sekä kauppatieteitä. Näillä näkymin suuntaan siis tulevaisuudessa yritysmaailmaan, mutta opettajan ammatti kiinnostaa minua todella paljon; olenkin ottanut sivuaineeksi myös kasvatustieteitä, ja nykyisen tutkintoni jälkeen aion hankkia opettajan pätevyyden. Opinnoissani olen menossa nyt maisterivaiheessa, ja yliopistoelämää on jäljellä vielä muutama vuosi. Ala-asteelta tähän päivään asti ilman välivuosia opiskelleena ajattelin pitää pienen hengähdystauon ja lähteä vaihtoon Yhdysvaltoihin syksyllä 2016. Elokuun puolessa välissä kutsui siis Greensboron yliopisto, Pohjois-Carolina, sekä lukuisat uudet seikkailut noin viiden kuukauden ajaksi ja täällä sitä himmaillaan edelleen!Vapaa-aikaani menee opiskelun lisäksi myös yleisesti opiskelijaelämän viettämiseen. Hengailen paljon yliopistolla ja erityisesti ainejärjestöni Verban kiltahuoneella,  käyn paljon opiskelijatapahtumissa ja muuten aikani kuluu kavereiden kanssa oleskellessa: kokkaillessa, leipoessa, juhliessa, shoppaillessa, elokuvien ja tv-sarjojen äärellä. Välillä käyn myös kotikotona Kalajoella perhettä ja kissaa moikkaamassa. Täällä jenkeissä opiskelut ovat olleet sen verran rentoja, että aikaa riittää hyvin kavereiden kanssa hengailuun, ruokalassa lagaamiseen, kampuksella olevien tapahtumien kiertämiseen ja ylipäätään yhdysvaltalaiseen yliopistokulttuuriin tutustumiseen. Tutuksi ovat tulleet tasapuolisesti kirjaston sohvat että yökerhon tanssilattia, sekä myös liian lähellä sijaitseva Tate Street ruokapaikkoineen ja pienen ajomatkan päässä oleva ostoskeskus. Myös oma pieni opiskelijahuone kerrossänkyineen on houkutteleva paikka, sillä ujona suomalaisena on välillä hämmentävää olla sosiaalinen 24/7. Ja kun kotiläksyinä on katsoa Netflixiä muutenkin, lienee peiton alle ilmastoinnilta piiloutuminen välillä ihan sallittuakin.Olen aika iloinen ja menevä tapaus. Tykkään heittää huonoa läppää, nauraa niin että vatsaan sattuu, tutustua uusiin ihmisiin, ja silmäkulmissani on jo vähän naururyppyjä jatkuvasta hymyilemisestä. Mutta ei se mitään, se on vain merkki elämisestä! Joskus saatan olla vähän äkkipikainen, ja huono päivä kyllä näkyy. Tykkään kuitenkin haaveilla, ja viime aikoina olen yrittänyt opetella spontaaniutta ja hetkessä elämistä. Liian paljon aikaa tuhlaantuu eri asioista stressaamiseen - sen sijaan pitäisi keskittyä asioiden hyviin puoliin!Blogi

Perustin In Other Words -blogin keväällä 2012, pääsykoerumban keskellä ylioppilaskirjoitusten jälkeen. Idea omasta blogista oli ollut mielessä jo jonkin aikaa, ja edelleen perusajatus blogin taustalla on sama: jakaa ja kertoa asioita ja palasia omasta elämästäni, koska kaikkia tilannekuvia ei kehtaa laittaa Facebookiin. Pidän kuitenkin paljon kirjoittamisesta, ja blogin pitämisen avulla pääsen itsekin palaamaan menneisiin tunnelmiin.Blogin tyyli on aina ollut sama: rehellinen, rento, välitön. Blogin kautta pääsee seuraamaan todellista elämääni, vaikka kaikista henkilökohtaisimpia asioita en täällä jaakaan; rivien välistä voi lukea paljon, jos tietää mitä etsiä. Blogin perustaessa olin 18-vuotias ylioppilas, joten annettakoon vanhat biletyspostaukset anteeksi. Nykyään sisältö on vähän erilaista, vaikka en varmasti jätä mainitsematta jos olin juhlimassa.  Tekstin ja kuvien kautta haluan tuoda esille hyviä fiiliksiä, hauskoja kommelluksia ja ihania haaveita - vaikka liian usein kirjoitankin opiskelustressistä.
Ulkoasu etsii edelleen sitä omaa juttuaan, ja postausten julkaisutahti vaihtelee. Uutta juttua tulee silloin kun on kirjoitettavaa, yhdessä postauksessa voi olla asiaa vähän kaikesta. Kommentit, toiveet ja palaute on aina toivottua ja mukavaa!


Ja hei, kiva kun luet tätä! Tervetuloa mukaan :)