sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Uraputkessa

Suunnitelmiin voi aina tulla muutoksia, ja pettymyksiin pitää vain osata suhtautua oikealla asenteella. Jo kauan sitten päätettiin Lauran ja iskän kanssa, että mennään hiihtolomaviikon tiistaina katsomaan jääkiekkoa, Kärpät-Blues. Olin ihan innoissani; yhteishenki jääkiekkopeleissä on melkein käsin kosketeltavaa ja ensimmäistä kertaa pääsisin laittamaan joululahjaksi saadun Kärppähuivin kaulaan! Nyt näyttää siltä, että minä en pääse mukaan. Ai miksi? Tämä tyttö sai töitä!!


Vein jo lähemmäs kuukausi sitten hakemuksen erääseen oululaiseen vaatekauppaan. Mitään ei kuitenkaan kuulunut ja luovuin jo toivosta; laittelin lisää hakemuksia ja päätin boikotoida kyseistä liikettä. Tämän viikon tiistaina kuitenkin puhelin soi ja minut pyydettiin haastatteluun! Aika sovittiin perjantaille, ja ilmeisesti en ihan töpeksinyt sitä. Haastattelun jälkeen oli pienimuotoinen myyntikoe, jossa testattiin asiakaspalvelulykykä ja myyntitaitoja. Sain hyvää palautetta, ja muutaman tunnin kuluttua puhelin soi: sain paikan ja sovittiin jo ensimmäiset vuorot ensi viikolle! Onko ok alkaa jännittää jo nyt? Muistan miten ennen haaveilin nuoren aikuisen elämästä: opiskelen yliopistossa, asun kerrostalossa ja olen töissä vaatekaupassa. Nyt se kaikki oikeasti tapahtuu, tekisi mieli vaan upota tähän hyvään tunteeseen, miten onnellinen sitä voikaan olla?


Perjantaina vietettiin Eelin kansa vähän myöhäistä ystävänpäivää, kun viime viikolla aikataulut ei oikeen sallineet sitä. Haastattelun jälkeen käytiin syömässä, ja voi kissan viikset miten vaikeaa oli löytää sopiva ruokapaikka! Ravintoloiden hinnat kun ei aina ole opiskelijaystävällisiä.. Päädyttiin Raxiin, ja se olikin hyvä valinta. Mahat tuli täyteen pizzasta, salaatista ja jätskistä, ja pääsin taas näyttämään pehmis-taitojani ;) Alkujaan oltiin varattu perjantai-illasta aikaa myös elokuvalle, mutta vaihdettiin leffailta lauantaille. Ison popcorn-kupin kera katsottiin ihan vasta ensi-illassa ollut Les Misérables, joka oli järjettömän hyvä. Siihen tapaan, että kylmät väreet kulki joka puolella ja iho oli kananlihalla hela tiden. Suosittelen!


Aika onnistunut viikonloppu. Akut on nyt ladattu vähäksi aikaa ja tämän voimalla jaksaa ensi viikon tentit. Tietysti auttaa sekin, että muutaman päivän päässä häämöttää loma. Hiihtää en aio, mutta jotain muuta mukavaa tekemistä varmasti keksin! Ps aurinko, plussa-asteet ja sininen taivas, tulee mieleen viimeiset tunnit jotka kärsittiin lukion kertauskursseilla. "Jos katsois vaan taivaalle, vois luulla että on kesä."


I long to see the sunlight in your hair
And tell you time and time again
How much I care
Sometime I feel my heart will overflow
Hello, I've just got to let you know
Lionel Richie: Hello 

8 kommenttia:

  1. Ravintolahinnat tappaa kukkaron.. :( Mutta itelläkin suunnitelmissa käydä toi leffa katsoo! Nyt kun tietää ettei oo ihan täys floppi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. samaa mieltä, opiskelija-alennukset olis ihan kivoja! :D
      ja joo, suosittelen! oli kyllä aikamoinen elämys :)

      Poista
  2. vau onnea työpaikasta kuulostaa huipulta! :) mihin liikkeeseen pääsit jos saa kysyä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon! :) en täällä viitsi mainita liikkeen nimeä, mutta ihan perusvaateliike se on!

      Poista
  3. Täytyykin pitää silmät auki vaatekauppoja kierrellessä, vaikka harvoin kyllä tunnistan ketään... Onnea työpaikasta siis kuitenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, pitää itekin olla tarkkana jos asiakkaiksi sattuisi bloggaajia ;)

      Poista
  4. Onnea uudesta työpaikasta! :) Pidän sulle peukkuja, että jaksat ahertaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, oon itsekin kyllä aika innoissani tästä! :)

      Poista