maanantai 11. helmikuuta 2013

Don't try to take this from me

Aika usein sunnuntaiaamuisin herää sellaiseen ihanaan onnentunteeseen, jonka aiheuttaa takana oleva kiva viikonloppu. Hidas herääminen on parasta, kun saa vain velloa siinä tunteessa ja ajatella mukavia. Sunnuntai tuo myös mukanaan sen suunnattoman ketutuksen kun lista hoidettavista kotitehtävistä näyttää kilometrin mittaiselta.. Osan sain jo pois alta, ja esimerkiksi ruotsinkielisen novellin kirjoittaminen ei ollut yhtään hassumpaa! Meidän huipun ryhmän tuotos on kertakaikkisen suloinen, kertokaa joku ruotsinkielinen päiväkoti johon voidaan mennä lukemaan se satutuokion aikana ;)


Lauantaina vietettiin Jennan synttäreitä, vol.1. Oikea päivähän on vasta tämän viikon torstaina, mutta koska Jennalla on kovin laaja kaveripiiri, joka on levittätynyt ympäri Suomea, lauantai-iltana paikalle saapuivat siis Jennan opiskelukaverit - sekä me, muutama humanisti. Hurjan herkulliset tarjottavat, kaiken huippu oli kyllä täytekakku jonka Jenna ja Niko olivat yhdessä leiponeet. Kaikkea muutakin hyvää oli ja sain todellakin tyydytettyä aikaisemmin päivällä iskeneen mielihalun syödä herkkuja! Jutusteltiin, katsottiin putousta, kuunneltiin musiikia pelattiin aliasta, aika perus illanvietto. Pelattiin kolmella kolmen hengen joukkueella, ja satumalta atomikaksoset pääsivät Oonan kanssa samaan joukkueeseen. Voitte vain arvata mikä tiimi siis voitti! Toisen kakkukierroksen jälkeen kipitettiin takaisin omalle kämpille.


Harvinaisen hyvä maanantai, koska yliopisto kutsui vasta kahdeltatoista ja sain nukkua poikkeuksellisen pitkään - ja herätä raksun vierestä. Paljon paremmin ei voisi viikko alkaa, kun vielä lisäksi uunissa paistuu pullia jotka myöhemmin saavat valkoista ja punaista täytettä, ja kurniva vatsa saa helpotusta iskän luona. Tälle viikolle on luvassa kaikkea kivaa ja ehkä vähän jännitävääkin, niistä lisää viikon edetessä! Ja hei, laittakaa ihmeeslisää kysymyksiä tänne! :)

Lost the battle, win the war
I'm bringing my sinking ship back to the shore
We're starting over, or head back in
There's a time and place to die but this ain't it
Paramore: Now  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti