tiistai 5. helmikuuta 2013

Big Five

Helmikuun viides ansaitsee oman postauksensa. Viisi pientä isoa arjen asiaa, viisi syytä olla iloinen tänään.


Runebergin päivä! We all know what that means: leipomista ja lopulta niitä valmiita torttuja. Leipurina toimin yhdessä Lauran kanssa ja samaan aikaan vielä paistettiin kanapihvejä ja keitettiin nuudeleita, käteviä emäntiä! ja kuorrutuksen teossa auttoi myös Eeli. Valmiita tuotoksia maisteltiin porukalla ja kutsuttiin kahvittelemaan naapurista vielä Miika-serkkukin. Saattaa olla että mun laukusta löytyy huomenna muutama maistiainen opiskelijakavereille!


Pronun tunnilla vilkaisin ulos ikkunasta ja mitäs sieltä näkyikään: palanen sinistä taivasta ja aurinko. Sieltä se kevät alkaa tulla, vaikka tämän päivän viima ei sieltä lämpimimmästä päästä ollutkaan. Hahah, syksyllä hehkutan lunta ja miten kiva talvi on, keväällä on kiva nähdä kun lumet sulaa pois ;D


Onnelliseksi tekee myös inhottavista asioista eroon pääseminen. Tänään oli palautuspäivä kielitieteen kotitehtävälle, jonka kanssa olen taistellut jo pari iltaa. Luennolla tehty pikainen katsaus osoitti minulta menneen ohi jotain olennaista, but what is done is done ja nyt voin suunnata kaiken potentiaalini ja innostukseni muihin tehtäviin.


Kahdeksan aamu ja siitä lähes väistämättä seuraava väsymys ei ole kivaa, mutta ihan minipäiväunet sen sijaan on. On vaan niin luksusta kellahtaa sängylle viltin kanssa ja käpertyä sen sisälle, tuntea lämmin hengitys niskassa, ja puristaa ympärillä olevia käsiä vähän tiukemmin ennen torkahtamista.


Ja se viimeinen juttu? Tänään vaan sattuu olemaan se päivä, kun takana on viisi kuukautta mun elämäni onnellisinta aikaa. <3

Helppo olla vapaa
kuvitella että kaikkeen löytyy syy
Mut miten rakkaus
tai maailman synty selittyy
  Hei, on niin helppoo olla onnellinen
Hei, ja tyytyy siihen mitä on
Olavi Uusivirta: On niin helppoo olla onnellinen  

2 kommenttia: