torstai 14. helmikuuta 2013

Glad alla hjärtans dag!

Ihanaa ystävänpäivää kaikille sopuleille, murmeleille ja erityisesti niille Kalajoen kisumirreille! Tämän tytön bileiden jälkeinen päivä käynnistyi onnellisena ja suhteellisen hyvin voivana oman kullan kainalosta. Ja ihan kivasti meni ne eiliset paarditkin, erityisesti tykkäsin siitä osiosta missä hengailtiin Jennillä. On se jännä miten samanhenkiseen ihmiseen oon onnistunut tutustumaan :) Alkuilta kului meidän osalta varsin rauhallisesti muutaman juoman, popparien, leffan ja facebook-stalkkauksen parissa. Vähän ennen kymmentä alkoi hiusten tupeeraus sekä paras osio: haalarit päälle ja menoksi! Kaarlen edustus oli jälleen kerran varsin Verba-painotteista, mutta olikin juuri kivaa jutella tuttujen ihmisten kanssa. Sadan ensimmäisen tytön ja pojan rintaan lätkäistiin myös sydämenmuotoinen numerolappu parinetsintää varten: kun löysi oman numeronsa vastineen, sai pari hakea tiskiltä skumppaa! Oma pari jäi löytymättä ja lasillinen saamatta, sillä arkisin busseja kulkee tosi huonosti ja oli lähdettävä jo ennen puolta yötä. Okei, ehkä meitä myös hieman väsytti, mutta seuraava bussi olisi mennyt vasta kahden tunnin päästä! Ehdittiin tanssia kuitenkin yhden biisin ajan verbalaisista muodostuneessa suuressa ringissä, ihan parasta mutta miten ihmeen kipeäksi pohkeet voi siitä tullakaan.. Yksi syy, miksi lähdin niin aikaisin, oli koska mua epäilytti kävellä bussipysäkiltä yksin kotiin, Kaijonharjun keskustan läpi, keskellä yötä, mutta onneksi kävi niin kuin saduissa ja pelastava prinssi saapui valkoisella ratsullaan saattamaan minut kotiin<3


Ja tuolta samaiselta herralta sain myös ylisöpön ystävänpäivälahjan! Sovittiin ettei osteta toisillemme mitään, mutta ei voi kuin hymyillä kun tuota avaimenperää katselee :) Käytiin myös sydämenmuotoisella munkilla ja kaakaolla, molemmat meni siis mun massuun.. Jotain muutakin erikoista ja nimenomaan jännittävää oli tänään tiedossa: kuvasin Verban hehkeää hallitusta! En oikein tiennyt kuinka iso juttu on kysees, ja tapani mukaan jännitin etukäteen. Koko juttu meni kuitenkin rennosti ja nopeasti, tuttuja tyyppejä kun ovat. Hämmennyksen huippu oli kun eräs kuvattava kysyi minua varakuvaajaksi häihinsä; se on se kamera joka hämää ja saa näyttämään enemmän tai vähemmän ammattilaiselta!


Seuraavaksi alla hjärtans dag jatkuu esseen ja ruoan muodossa. Täytyy olla ahkera jotta viikonloppuna voi ottaa kotona lunkisti. And one more time, Happy Valentine's Day!

 Tää on biisi ystäville
Läpillemme legendaarisille
Jost en edes mokiamme vaihtaisi pois
Tää on biisi ystäville
Ja hetkillemme hulluimmille
Jost en edes riitojamme vaihtaisi pois

Kaikki mitä tehtiin, tehtiin yhdessä
Kun mokattiin, niin mokattiin oikein jengillä
Ja vaikka päädyttiinkin eri kouluihin
Kun kerkii näkee on meno niin kuin ennenkin
Robin: Biisi ystäville 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti