maanantai 25. helmikuuta 2013

Every now and then

Sitä ihmetyksen ja epäuskoisen naurun määrää, kun penkin alle menneestä kielitieteen jatkokurssin tentistä pamahtaakin paras arvosana! Kai sitten ymmärin jotain kaiken maailman ergatiivi-absolutiivikielistä, kausatiivista ja applikatiivista, antipassiivista puhumattakaan. Toinen vaihtoehto on, että mulle on vain suotu taito selittää ja kierrellä ja kaarrella asian ympärillä, ilman että oikeasti vastaan kysyttyyn asiaan mitään järkevää. Kuulostaisi paljon todennäköisemmältä!

Maanantai alkoi mainiosti kymmenen tunnin yöunien jälkeen. Se on vähimmäisvaatimus sille, ettei aamulla väsytä :D Fanitan kaakaota ja raksu tietää sen myös; joka ilta saan ison kupillisen sitä ja aamu ei lähde käyntiin ilman samanmoista mukillista. Vanukkaat on myös kivoja, olkoonkin että takana on jo lähemmäs kaksikymmentä kesää.. Yliopistollekin oli kiva mankeloida auringonpaisteessa, ja kolmen tunnin päivää piristi myös seuraavan käännöksen deadlinen siirtyminen. Näitä arjen pieniä juttuja you know!

Kivaa on myös suunnitella mitä tekisi lomalla, lukea uutisia Oscar-gaalasta, pitää punaisia farkkuja, fiilistellä edelleen uutta työpaikkaa, katsella söpöjä kuvia netistä, kuunnella ruotsinkielistä radio-ohjelmaa ja jopa ymmärtää jotain, syödä hyvää ruokaa ja ottaa siitä kuvia. Hupaisaa viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti