keskiviikko 31. lokakuuta 2012

I know it's not much, but it's the best I can do

Jo kahdeksan aamujen ajatteleminenkin tuo kylmiä väreitä, meikäläinen ei todellakaan ole aamuihminen. Tämänpäiväinen ei ollut mikään poikkeus: aamurutiinit suoritin syvemmänpuoleisessa koomassa ja heräsin kunnolla vasta kun pesin nassun kylmällä vedellä. Yliopistolle liukastelin vaihteeksi kävelemällä. Ehkä hoipertelu kuvaa kuitenkin paremmin sen suuren haasteen suorittamista, jonka eilinen jäätynyt loska ja sitä peittävä ohut lumikerros tarjosi. Lyhyeen päivään lipastolla ehti mahtua täydellinen powerpoint-esitys, suklaalevy, ennakkoliput, draamaa pronun tunnilla sekä yllättävä törmääminen kesätyökaveriin Essiin. Miksi päivä sitten oli niin kummallisen lyhyt? Meikä päätti olla vastuuton hulttio ja livistää kesken päivän keskustaan shoppailemaan - hyvässä seurassa tietysti! Kierreltiin suunnilleen kaikki keskustan kaupat läpi, ja käytiin myös murkinoimassa Hesburgerissa. Alennuskupongit ja kana-ateria on ihan jees yhdistelmä. Tehtiin myös visiitti Pilailupuotiin eli kavereiden kesken Pilikseen, joka oli täynnä kaikkia kivoja naamiaisvarusteita. Hyllyillä keikkui esimerkiksi kovin tutun näköisiä knalleja ;)
 

Operaatio talvitakki jatkui siis tänään - eikä tullut vieläkään päätökseen. Nyt sentään tiedän millaisen takin haluan ja vakaa aikomus on tilata sellainen netistä. Heti kotiin tultuani klikkailinkin itseni kyseisen kaupan nettisivuille, mutta miksi kummassa tilaamiseen tarvitsee luottokorttia.. Just my luck, nyt vain toivon ettei käy niinkuin ylioppilasmekon kanssa eli haluamani tuote loppui niiden muutaman päivän aikana, jotka oli pakko odottaa ennen tilausta. Mitään muutakaan en ihme kyllä ostanut, vaikka kaikenlaista kivaa rekeissä ja hyllyissä olikin. Hipelöin muun muassa useampaakin pipoa ja erään valkoisen ja paksun päähineen melkein kotiutin. Jälleen kerran pitsimekot sai huokailemaan ihastuksesta - kai omille synttäreille saa hankkia uuden mekon, vaikka yhdeksäntoista onkin aika turha ikä?Ja niin, ne ennakkoliput. Ostin kahdelta ihanalta verbalaiset ensimmäisenä kaksi lippua huomisiin Halloween-bileisiin. Iik, ne on jo huomenna! Onko muilla tiedossa Halloween-teemaisia pippaloita, ja minkälaisiin asuihin on aikomus naamioitua? Minun mielestä Halloween on kivan erilainen ja hyväntuulinen juhla, ja olisi kiva jos sitä vietettäisiin Suomessa isommastikin.


Mutta nyt lähden pyöräilemään viimaan ja tuiskeeseen. Saa nähdä, miten tämä blondi selviää turkoosin ajopelinsä kanssa Oulun liukkailla pyöräteillä! Ja kyllä, nöyrryn pakon edessä ja laitan päälle vanhan talvitakin..

 So excuse me forgetting, but these things I do
See I've forgotten if they're green or they're blue
Anyway the thing is what I really mean
Yours are the sweetest eyes I've ever seen
Ellie Goulding: Your song      

6 kommenttia:

 1. Minä ja Jori järkätään meillä halloweenbileet ja sinnehän ei ilman naamiaisasua tulla. ;) Aikomuksenani on myös leipoa kyseisiin pirskeisiin jotain ja tehdään myös viinahyytelöä. :D
  Tilattiin puvut punanaamiosta, minä oon miespoliisi ja Jori on vanki. Tilattiin meille kummalekin myös viikset ja sitten kuljetaan koko ilta käsiraudoilla kiinni toisissamme. :D Puolen yön aikoihin ois tarkotus suunnata dyyniin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, vähän kivalta kuulostaa nuo bileet, tulee varmasti hauskaa ;) hyvin keksitty teidän asut, aivan huippu tuo käsirautajuttu! :D

   Poista
 2. Katoin ihan kateellisena noita lumisia katuja, nauttikaa talvesta! Turusa liukastellaan vasta puista tippuneitten märkien lehtien päällä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eipä täälläkään enää lunta näy juurikaan, kun eilen satoi vettä ;<

   Poista
 3. Sait just uuden lukijan :) Kiva blogi sulla:)

  www.trucollection.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! :) minäkinpä käyn katsomassa sun blogin :)

   Poista