torstai 25. lokakuuta 2012

Shout out to the dreams you'll chase

Hymyilin tänään, koska...

Uudet hiukset. Ei mitään radikaalia; kuivia latvoja pois ja otsahiuksia vähän lyhyemmäksi. Useamman vuoden ajan oon leikkauttaunut ja värjäyttänyt hiukset samassa liikkeessä Kalajoella, ja sinne oli päästävä tälläkin kertaa. Ja ei voi muuta kuin hihitellä kun katsoo peilistä - nämä kiharat on jättekivat! On niin kivaa kun joku muu laittaa hiuksia, koska ne on kerrankin nätisti. Ensi viikolla täytyy päästä vielä eroon tästä juurikasvusta, sillä se ei enää ole muodikkaissa mitoissa..

Valkoinen maa. Kun katsoin aamulla ikkunasta ulos, meidän piha kiilsi kivasti. Ehkä enemmän kuuraa kuin lunta, mutta mitä väliä? Ja sitä paitsi päivällä tuli hento lumisadekuuro eli lunta on maassa, ihan oikeasti. Siellä täällä, parin neliösenttimetrin alueilla, mutta onpahan kuitenkin! Syksykin on kiva, kynttilöitä ja ruska ja kaikkea. Mutta nyt kun sekin aika alkaa olla ohi ja lehdet on maassa ruskeana mössönä, lumipeite olisi ihan jees.

Lämmin kaulahuivi. Ostin Zeppelinistä takin sijaan uuden kaulahuivin, joka on superpehmeä ja viininpunainen. Se myös sopii yhteen mun ikivanhojen lapasten kanssa, jotka oon joskus kauan sitten saanut minun Eila-mummulta. Yhdessä ne lämmittää, vaikka pitäisikin mankeloida ympäri Oulua tuulitakki päällä. Enää puuttuu uusi pipo, lämmin ja tupsun kera, kiitos!
 
Jättimäinen irtokarkkipussi, tai enemmänkin säkki. I'm telling you, it's enormous. Enough said.

Hymyjä sinne kaikille! :)

I don't even need stars in the night
I had found my treasure
All I need is you by my side
So shine forever
Gold, I know you're gold
Owl City: Gold 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti