lauantai 27. lokakuuta 2012

Mustikalla

Nyt se tosiaan tapahtuu: eilen aamulla maa oli hyvinkin valkoinen. Eikä pelkkää kuuraa tällä kertaa, sillä nurmea peitti ihan oikea lumikerros. Ei kovin paksu vielä, mutta keskustassa lunta näytti olevan vieläkin enemmän. Hih, tästä minä tykkään! Toivon mukaan Oulussakin on lunta, onhan se kuitenkin pohjoisemmassa kuin Kalajoki. Lumen ja sen mukanaan tuoman liukkauden tunsin myös hyvin, kun ajelin pitkästä aikaa autolla. Vaikka kävinkin autokoulun viime syksynä eli opettelin ajamaan pimeillä ja liukkailla keleillä, välissä ollut kesä on kyllä hyvin totuttanut ainakin minut ajamaan Tyngän ja keskustan välin varsin joutuisasti. Tänäänkin tiedossa on kuski-ilta, joten täytyy olla varovaisempi kun kyydissä on arvokas lasti! :) 


Eilen illalla kokoonnuttiin pienellä porukalla Sini-Marian luokse. Mitään erikoista ohjelmaa ei oltu suunniteltu, ja eihän sitä aina tarvitsekaan. Juteltiin, juoruttiin, naurettiin ja syötiin herkullisia banaani-suklaamuffineja. Pitkästä aikaa pääsin näkemään Siniä, joka opiskelee Turussa. Meidän Kalajoki-viikonloput on menneet aina ristiin, joten nyt lomalla oli oiva tilaisuus nähdä ihan kasvokkain facebook-keskustelujen vastapainoksi. Harmittaa kovasti, kun en pääse marraskuussa Turussa pidettäville Maata Näkyvissä-festareille, sillä niillä on tullut kuljettua jo useampana vuotena peräkkäin. Tänä vuonna ne olisi olleet siis myös hyvä tilaisuus nähdä Siniä, mutta minkä opiskelija rahatilanteelleen voi.. Täytyy kai sitten fiilistellä katselemalla viime vuoden reissun kuvia, joita on onneksi ganska mycket. Paikalla oli myös Silja, ihanan keltaisen takkinsa kanssa. Siljaakaan en ole nähnyt ikuisuuksiin ja eilinen ilta oli loistava tilaisuus korjata tilanne ja vaihtaa kuulumisia. Siljan kanssa raportoitiin luvattoman paljon Kalajoen tapahtumista. Mutta hei, pitäähän sitä olla perillä oman kotipaikkakunnan uutisista, ja aika paljon "Mitä ihmettä??!"-tyylisiä kommentteja illan aikana kuultiinkin :D


Mutta tänä iltana ette ikinä arvaa mihin olisi tarkoitus mennä! Ei ne Oulun baarit vedä vertoja Kalajoen omalle yökerholle, joten illemmalla katsastetaan Lauran ja Millan kanssa miltä Dyynissä näyttää. Esiintyjänä on Heli Kajo, joten luvassa on hyvää musiikkia - ja vielä parempaa seuraa. Me kolme, tyhmille asioille loputtomasti hihittelevä trio, ollaan vauhdissa taas.

I gotta feeling that tonight's gonna be a good night.

Tonight we're going hard
Just like the world is ours
We're tearin' it apart
You know we're superstars
We are who we are
Ke$ha: We R Who We R  

2 kommenttia:

  1. Mua niin harmittaa, kun oon sitä Heli Kajoa oottanut jo muutaman kuukauden ja nyt kun se on täällä, niin ei ookaan sitte varaa mennä kattomaan sitä. :C Mutta pitäkää te hauskaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh, olipa harmi! Heli oli hyvä live-esiintyjä :) Ja Dyyni osaa kyllä hinnoitella lippunsa.. ;P

      Poista