tiistai 16. lokakuuta 2012

Sano minulle jotain suloista, jotain hellää ja huikeaa

Tänään satoi lunta! Huippua! Ihan ensilumesta ei ehkä voi silti puhua, sillä kovin nopeasti lumi muuttui rännäksi ja sitä kautta hyvin hyvin märäksi vedeksi. Tämän sanon vain näköhavaintojen perusteella; itse säästyin totaaliselta kastumiselta. Kivaa silti, koska saa ottaa käyttöön uudet talvikengät ja toisaalta on viimein myös pakko panostaa uuden talvitakin etsintään. Syyslomalla siis luultavasti vierailukohteena kauppakeskus Zeppelin! Paitsi ai niin, meillähän ei ole syyslomaa, vaan periodien väliviikko :D Yleisen kielitieteen tunnilla oppii muitakin yleisiä asioita kuin vain kielitiedettä!


Muutenkin tänään on ollut kiva päivä, huolimatta siitä että aamulla oli tavallista aikaisempi herätys pakollisen teemaluennon takia. Aiheena "oppiminen on taitolaji"; käytin ajan hyödyksi tekemällä koulutehtäviä okei facebook oli auki myös pienen hetken. Selvästi tehokasta, joten miksi siis olisi pitänyt mennä toiselle luennolle joka pidettiin iltapäivällä, "ajankäytto ja suunnitelmallinen opiskelu"? Sitähän minäkin! Valtava ja jättisuuri kiitos siis ihanalle ja maailman parhaalle Jennalle, joka kirjoitti minunkin nimeni listaan, olet korvaamaton<3 Lisää hyviä uutisia opiskelujen osalta: läpäisin ensimmäisen tentin - enkä suinkaan rimaa hipoen, vaan parhaalla arvosanalla eli numerolla 5! Myös yleisen kielitieteen kotitehtävä tuli hyväksyttynä takaisin, vaikka sitä luennolla läpikäytäessä tulikin epätoivoinen olo. Hyvillä perusteluilla voi saada ihmeitä aikaan, pisteet onkin asia erikseen.. Muita ilonaiheita tänään: näin yliopistolla taas ihania tyyppejä ja ehdin jopa jutella niiden kanssa, ostin ensimmäistä kertaa wrapin, Glee alkoi eilen, uskalsin kysyä vain kasvoista tutuilta tyypiltä missä tilassa meidän seuraava tunti pidettäisiin, facebookin uudessa profiilikuvassa on paljon tykkäyksiä vaikka vain yhdellä niistä on merkitystä, laitettiin tänään hyvää ruokaa, sain suklaata taas no hyvä on, ostin itse mutta pointti oli se SUKLAA ja excu lähestyy koko ajan. Sähköpostiin tuli lista jutuista, mitä tarvitsee pakata mukaan; jännitys kasvaaaa!


Ja musiikki. Spotify ja Youtube on ollut viime päivinä suuren kulutuksen alaisena, kun soitossa on lähinnä Ellie Gouldingin uusin levy, Halcyon. Kaunis nainen, kaunis ääni. Lempibiiseiksi levyltä on nousseet I know you care  ja Figure 8. Muita Ellie Gouldingin uuteen albumiin tykästyneitä? :)

Pahoitteluni, koittakaa kestää tämä positiivisuuspläjäys.

Now I'm dreaming,
will I ever find you now?
I walk in circles but I'll never figure out
What I mean to you, do I belong
Ellie Goulding: I need your love  

2 kommenttia:

  1. PAKKO nähä syyslomalla, vaikka pizzan merkeissä?(;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no niin on! oih mamma leonen pizzaa.. I'm already there! ;)

      Poista