lauantai 13. lokakuuta 2012

Fuksisitsit

Aaaau au au au, oliko ihan pakko laittaa ne uudet, ihanat ja täydelliset kengät jalkaan vaikka jo ennalta oli tiedossa paljon kävelyä? Onneksi tämä katastrofi ei kuitenkaan tapahtunut ennen sitsejä; nyt siis luvassa kuvia ja tekstiä keskiviikkoillalta! Ja enemmän tai vähemmän suuret pahoittelut että shitshit-postaus venyi tänne asti, miten ihmeessä päivät menee niin nopeasti ohi? Kai mulla on vain paljon tekemistä tai muut asiat mielessä, mutta nyt keskitytään sitseihin ;)


Sitsit eli akateeminen pöytäjuhla. Humanistisen killan fuksisitsit järjestettiin siis keskiviikkona Teekkaritalolla, joka on onneksi ihan tässä meidän kämpän lähellä. Korkkareilla ei olisi ollutkaan kiva kävellä yhtään pidempää matkaa - tai no, laitoin jo tuollekin muutaman sadan metrin matkalle ballerinat jalkaan kuraisen kelin vuoksi. Ennen sitsejä mulla oli tosiaan ensimmäinen tentti, josta toivottavasti pääsen läpi.. Turhauttavaa huomata, että jos olisin lukenut ihan vähän enemmän, tentti olisi ollut ihan naurettavan helppo - mutta kun lukemisen määrä ja laatu oli vähän sinne alakanttiin, saa vain toivoa että meidän supertyylikäs!! opettaja on hyvällä tuulella papereita tarkistaessa :D Tentin tekemiseen meni vain reilu puolti tuntia, joten toisin kuin etukäteen pelättiin, oli hyvin aikaa syödä ohjeiksi oli annettu, ettei sitseille kannata mennä tyhjällä mahalla ja laittautua juhlakuntoon. Tosin siltikin tuli hieman kiire ja ei kaikki päästy samaan pöytään istumaan, mutta vähän liian hauskaa oli silti! Yliopistolta meille vaelsi siis varsinaisten asukkaiden lisäksi Jenni, Jenni ja Elisa, jotka oli myös samassa fuksisuunnistusjoukkueessa sekä Suvi, ruotsin opiskelija johon oon tutustunut Lauran kautta. 


Pelkäsin sitsien olevan tosi muodollinen tilaisuus, mutta toisin kävi! Toki ohjelmassa oli paaljon puheita, jotka piti aloittaa kilistämällä lasia, nousemalla seisomaan ja sanomalla oma nimi Hei olen Satu (Humanistisen killan puheenjohtaja)/Ville (seremoniamestari)/... ja kaikki tervehtivät yhteen ääneen takaisin. Puheet oli kuitenkin onneksi lyhyitä ja hauskoja. Niiden aikana ei saanut puhua, ja muutenkin etiketin rikkomisesta sakkoa: huikka rangaistuspullosta. Mikään epämiellyttävä rangaistus se ei kuitenkaan monelle ollut ja usein kuuluikin huuto Haettu sakko! :D Sitsien aikana myös laulettiin paljon, suurin osa lauluista käsitteli teemaa alkoholi, mutta mukaan mahtui myös esimerkiksi Pokemonin tunnari, jonka meikäkin osaa ulkoa! Itse ainakin odotin koko ajan milloin oikein päästään syömään, ja kun lopulta sai luvan hakea ruokaa, ehti se kuitenkin kylmetä lautasella - puheiden aikana kun ei saanut syödä.. Hyvää se silti oli, samoin kuin koko muukin tarjoilu: 12 euron hintaan sisältyi ruuan lisäksi yksi siideri tai lonkero tai vastaavasti kaksi kaljaa, kaksi shottia sekä kaksi kaatoa viiniä. Jos halusi lisää juomaa, sitä sai ostaa edulliseen hintaan. Muuta ohjelmaa oli muun muassa Tiiman Mieskuoron esiintyminen sukupuolineutraali mieskuoro, johon kuului siis miehiä ja naisia ja muutama yhteinen laululeikki ;DDDD ja yhdentoista aikaan sitsien virallinen osuus loppui, ja alkoi jatkot jonne saivat tulla nekin, jotka eivät olleet ehtineet ilmoittautua ajoissa.


Huippuilta, ei voi muuta sanoa! Hauskaa oli todellakin, ja sen huomaa kuvista :D Jossain vaiheessa piti nostaa kamera laukkuun turvaan, kun vesilasitkin alkoi heilua uhkaavasti. Humanistit on kyllä hauskoja tyyppejä - ja niin kuin killan puheenjohtaja Satu sanoi, osaavat myös laulaa hyvin! Innolla odottelen seuraavia sitsejä ja ensi viikonlopun excua Rokualle, ja sen jälkeen alkaakin loma<3 Tänä iltana vietetään Jennan tupareita, ja jo eilen käytiin kaupungilla juurikin Jenna, Lauran ja Pinjan kanssa. Tänään näkee myös pitkästä aikaa lillamillaa, tunnistankohan enää tuota ihanaa tyttöä?

What are we waiting for?
Why don't we break the rules already?
I was never the one to believe the hype-
save that for the black and white
I try twice as hard and I'm half as liked,
 but here they come again to jack my style
Fun.: Some nights

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti