keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Out of control, that's what we are

Miksi aina käy näin.. kun lähtee ostoksille etsimään jotain tiettyä vaatekappaletta, ei sitä varmasti löydy. Eli ei, en todellakaan löytänyt sitä talvitakkia.. Murr. Palellaan sitten vuorotellen nahkatakissa ja tuulitakissa, fine by me. Kävi nimittäin niin, että etukäteen katselemani takit ei olleetkaan hyviä. Varmaan pettymys vaikutti asiaan, mutta kaikki muut takit näytti mun silmiin muodottomilta säkeiltä :D Minä niiiin inhoan sitä, kun vaivun epätoivon tunteeseen, alan tiuskia ja kieltäydyn kokeilemasta enää mitään. Mun kanssa ei siis kannata ikinä lähteä shoppailemaan, varsinkin jos etsin uusia farkkuja tai juhlamekkoa :D

Päivä onneksi parani, eikä vain muutaman heräteostoksen ansiosta, sillä tätäkin postausta kirjoittelen kotona. Tekisi mieli lisätä vielä että makoilen omalla sängyllä, mutta minut on ajettu pois huoneestani tänne naapurikamariin. No äkkiähän tännekin saa kotoisan tunteen, kun levittää tavaroita ja vaatteita ympäri huonetta - ja siinähän minä olen taitava, kuten leireillä samassa huoneessa kanssani olleet tietävät..


Pitkästä aikaa näin myös Hennaa, joka oli tullut jo aikaisemmin Lauralle kylään. Oli ihana vaihtaa kuulumisia, varsinkin kun viime kerrasta oli aivan liian pitkä aika. On kiva, kun voi olla aidosti iloinen toisen puolesta, kun jollakin niin tärkeällä menee hyvin ja kuuluu hyvää. Viini-iltaa odotellessa ;) Illalla ehdin vielä treffata Millaa pizzailun hmm ei noin voi varmaan sanoa :DD merkeissä. Ehtiminen on tässä kyllä hieman laaja käsite, koska pizzeria Mamma Leone, jossa siis käytiin, meni oikeastaan kiinni jo yhdeksältä ja me mussuteltiin kanakoreja ja pizzaa vielä vartin yli. What's the rush, lomallahan tässä ollaan! Loppuilta on menny musiikkia kuunnellessa ja kissoja paijatessa, miten iso ikävä voikaan olla näin pieniä olioita?


All you love, don't you see
Is an echo of me
I can't be you; I won't pretend
I don't know why you don't comprehend
You wouldn't want me in the end
I never gave a guarantee
Frida Amundsen: Echo of me    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti