tiistai 30. lokakuuta 2012

Going out is better than always staying in

Lumi hot, loska not. nään aamupäivällä kun nousin ylös, ikkunasta näkyi lumisade. Not bad, mutta märkä totuus iski ulkona, sillä kasvoille tuulen mukana lätsähtelevät hiutaleet muistuttivat enemmän räntää. Loska tarjosi myös jännitystä pyöräilyyn, kun pienessäkin kaarteessa takarengas alkoi uhkaavasti heittelehtiä ja ylämäissä joka toinen polkaisu oli yhtä tyhjän kanssa. Ei ollut hyvä aamu tämä, kun muutenkin oli tuli eteen kaikenlaisia ongelmia ja niiden takia oli kiire.. Ajoissa kuitenkin ehdin ekalle luennolle, märkänä ja meikit hieman levinneenä tosin. Päivä kuitenkin parani: näin pitkästä aikaa Jenniä, eräs kiva tyyppi tarjosi mulle superherkullisen!! omenamuffinsin ja pillimehun, ja suunniteltiin muutaman henkilön kanssa etkoja torstaisille Halloween-bileille. Jee!

Minä ja Laura pidettiin vitosluokalla synttärit Halloween-teemalla, naamiaiset siis. Siinä iässä kaikki viitsi vielä pukeutua muiksi kuin kissoiksi tai enkeleiksi ja yleensäkin panostaa asuihin. Minä ja Laura oltiin samikset, ja laitettiin päälle mustat viitat ja maalattiin kasvot valkeiksi, mutta miksen saa päähäni mitään kunnon sanaa tälle asulle :D Kuvauksesta varmaan kuitenkin tajuaa, että hakusessa oli Scream-leffoista tuttu look. Päiväkodissa pukeuduin joskus kuningattareksi kun kaikki muut oli prinsessoja, kaverin synttäreillä olin aikoinaan ninja ja koulun naamiaissa asuna on ollut ainakin Ron Weasley ja cheerleader. Potter-hahmo oli ehkä paras idea ikinä, meidän tuttu teki ihan varta vasten viitan sitä varten ja päässä mulla oli punainen polkkatukka-peruukki. Koko kolmikko oli tietysti kasassa, kun Laura oli Harry päässään musta Elvis-peruukki ja silmillä pullonpohjalasit ilman linssejä, sekä eräs kolmas kaveri pukeutui Hermioneksi.Tänä vuonna mennään ehkä vähän hillitymmällä linjalla kuitenkin :D


Hih, arvatkaa kuka osti eilen joulukalenterin ja vieläpä vaaleanpunaisen sellaisen! Tälläkin hetkellä kämppä tuoksuu joululle, kiitos kynttilöiden, ja olohuoneen pöydällä on joulunpunainen tabletti. Kovasti jo kämppiksen alias systerin kanssa suunnitellaan kavereiden joululahjoja ja myös sitä omaa listaa tietysti! Miten niin etuajassa?

Well you need a blue sky holiday
The point is they laugh at what you say
And I don't need no
Carrying on
Daniel Powter: Bad Day  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti