maanantai 30. heinäkuuta 2012

The Jengi

Ne ihmiset, joiden kanssa eniten vietän aikaa, on kaikki esiintyneet täällä blogin puolella enemmän tai vähemmän. Nyt halusin kuitenkin tehdä ihan erillisen postauksen, joka on omistettu mun ihanille ystäville. Okei tää luonnos on ollut valmiina jo pari kuukautta...

Meillä on semmoinen perusporukka, jonka kanssa aina järjestetään kaikkea kivaa; leffailtoja, synttäreitä, bileitä, kisakatsomoita.. Ja ainahan voi tavata muuten vaan, isommalla tai pienemmällä porukalla. On aina yhtä mukava kokoontua yhteen, ja vaikka ei aina olisikaan meinannut jaksaa lähteä, huomaa kyllä että paikalle saapuminen oli ihan oikea ratkaisu. Meillä on aina tosi hauskaa yhdessä, tullaan tosi hyvin toimeen keskenämme ja voidaan jutella lähes kaikista asioista. Voin huoletta sanoa mitä vaan, eikä tarvitse pelätä kavereiden arvostelua. Näihin ihaniin neiteihin oon kunnolla tutustunut yläasteella ja lukiossa. Jotenkin musta tuntuu, että vaikka syksyllä lähdetäänkin aika lailla eri suuntiin, tullaan silti näkemään toisiamme mahdollisimman usein!


Millaan tutustuin kasi- ja ysiluokan välisenä kesänä riparilla. Oltiin samassa huoneessa lähes viikko, ja pakostakin siinä lähentyy. Koska ei oltu samalla luokalla, meillä ei ollut yhteisiä tunteja. Ysille kuitenkin valittiin sattumalta sama valinnainen, sellainen kurssi jonka aikana tehtiin yhteistyötä ruotsalaisen koulun kanssa ja myös vierailut puolin ja toisin. Toisin sanoen ysiluokan aikana alettiin olla enemmän tekemisissä toistemme kanssa, sillä mentiin myös isoskoulutukseen yhdessä, minä, Laura ja Milla. Koko ajan me kolme tultiin paremmin juttuun, ja keväinen matka Ruotsiin oli ihan huippu, koska oltiin siellä yhdessä. Erityisesti lukiossa alettiin olla päivittäin yhdessä, kolmestaan. Ja nyt näkee mikä on lopputulos: me ollaan ihan erottamattomat! Ajatellaan melkein kaikista asioista samalla tavalla, meillä on samanlainen huumorintaju, heitetään tyhmää läppää ja tykätään tehdä yhdessä kaikkia hulluja juttuja. Yhdessä ollaan koettu monenlaista ja kokeiltu kaikkea. Millan kanssa voi jutella kaikesta, se aina neuvoo, tukee, kuuntelee, kommentoi ja myöntää jos ei osaa auttaa. Milla on hauska, spontaani, älyttömän mukava, kiltti, ystävällinen, empaattinen ja okei vähän ufo mutta siksi niin ihana! Monet mun parhaimmista hetkistä oon kokenut Millan kanssa, muistoja on niin paljon; juhannus, venetsialaiset, uusi vuosi, synttärit, dyynireissut, isoskoulutukset, mn-festarit, shoppailut, yökyläilyt, koulun reissut ja näitä tulee vielä lisää! Milla on mulle niin tärkeä etten voi sitä riittävästi korostaa. Rakastan sua hunajapupu<3


Ysillä tutustuin myös Sini-Mariaan, isoskoulutuksen kautta. Seuraavana kesänä oltiin samalla riparilla isosena, ja tutustuttiin vielä paremmin, lukiossa alettiin olla samassa porukassa. Sini on aivan ihana. Se on tosi fiksu, kunnianhimoinen, kiltti, ahkera ja kannustava, joka on yksi Sini parhaita puolia. Sini keksii aina jotain hyvää sanottavaa kaikista ja joka tilanteesta, osaa kannustaa ja tukea meitä muita. Tänä kesänä ollaan samassa työpaikassakin. Tämä tyttö on kultaa! Sini pitää myös omaa blogia, käykäähän katsomassa! Ensi vuoden Sini viettää Turussa: kaukana, mutta kenties ainakin marraskuussa pääsisin Sinin luo kylään!


Marisaan, Aliisaan ja Elisaan tutustuin lukiossa oikeastaan Sinin ja Millan kautta, alettiin olemaan yhdessä koulussa ja vapaa-ajalla. Marisa on tosi ystävällinen, kiltti, sosiaalinen ja positiivinen, myös tosi fiksu! Marisalla on aina hyviä ideoita, mitä voitaisiin tehdä yhdessä koko porukalla. Tänä kesänä ei olla ehditty nähdä niin paljon töiden takia, ja tällä hetkellä Marisa on Yhdysvalloissa, suunnaton ikävä! Syksyllä Marisa suuntaa Jyväskylään, mutta ainahan voidaan vierailla toistemme luona ja nähdä Kalajoella. Aliisaa en tunne ehkä ihan yhtä hyvin, mutta kuitenkin Aliisa on tosi hauska ja huumorintajuinen, mukava ja rento. Työpäivää piristää aina, jos Aliisa tulee rupattelemaan kiskalle oman työpäivänsä lomassa. Elisa puolestaan on meidän porukan taiteilija, joka värvätään aina tekemään syntymäpäiväkortit! Elisassa on parasta spontaanius, Elisa lähtee mukaan kaikkiin ideoihin. Elisa on kiltti ja kannustava, myös sellainen joka kuuntelee jos on huolia tai murheita. Viime kesänä oltiin samalla leirillä isosena ja huippua oli! Elisalla on myös maailman ihanimmat hiukset<3 Syyskuussa Elisa suuntaakin tosi kauas, nimittäin Ghanaan vapaaehtoistyöhön, voin vain kuvitella kuinka ikimuistoinen kokemus siitä tulee!
Ysiluokalla tutustuin myös Jennaan ja Pinjaan, mutta molempiin paremmin sitten lukiossa. Jennaan tutustuin mun entisen luokkalaisen kautta, mutta yläasteella juteltiin vaan aina välillä. Lukion ensimmäisenä ja toisena vuonna tultiin tosi läheisiksi. Jenna on huomaavainen, fiksu, ihana ja ystävällinen, tulee toimeen kaikkien kanssa. Jenna tulee myös tänä syksynä Ouluun, ja muuttaa melkein meidän naapuriin! Pinjaan tutustuin isoskoulutuksen kautta, mutta paremmin lukiossa. Pinja on tosi mukava ja reipas, mukana monessa hommassa. Pinja on niin ihana ystävä, ottaa kaikki huomioon ja Pinjan kanssa mukava viettää aikaa, hauskaa on jutellessa ja juhliessa. Tänä kesänä on tullut paljon huippuja muistoja Pinjan ja Jennan kanssa, nämä tytöt on ihana parivaljakko<3 


Myöskin Siljaan tutustuin isoskoulutuksessa ysiluokalla. Kuitenkin lukiossa alettiin sitten olemaan enemmän yhdessä, minä, Laura ja Silja, ruotsintuntien erottamaton kolmikko. Silja on aivan ihana tyttö, reipas, spontaani ja ystävällinen. Lukion toisena vuonna Silja lähti vaihtoon Saksaan, ja kyllähän se vähän erkaannutti meitä, varsinkin kun ei oltu sen jälkeen enää samalla luokalla. Kuitenkin Silja on mulle tosi tärkeä ja Siljan kanssa on aina mukava viettää aikaa.


Yksi mun tärkeimmistä ystävistä on Henna. Henna on vähän nuorempi, ja käy eri koulua niin nähdään aika harvoin. Kuitenkin pystytään puhumaan ihan kaikesta maan ja taivaan välillä ja ei haittaa vaikka välillä oltaisiin vaan hiljaa. Hennan kanssa puhutaan englantia ja katsotaan Youtubesta hauskoja videoita. Henna on ihana, mulle tosi rakas, fiksu, hauska, meillä molemmilla on samanlainen, vähän hupsu huumorintaju.


Sitten on tietysi Laura, mutta mun mielestä on aika itsestäänselvää, että ollaan tunnettu koko ikämme ja oltu aina toistemme parhaita kavereita :D Lauran kautta tulee luonnollisesti vietettyä paljon aikaa Pirkka-Pekan kanssa, joka on myös mun hyvä ystävä. Samoin toiset kaverien poikaystävät, Juuso ja Wille, hengaa meidän porukan kanssa melko usein, kuten myös esimerkiksi ystäväpoika lol tuo sana! mut sitä käytetään Demissäkin, ihan hyväksyttävä siis? Jussi.

 

Jopas on tekstiä ja kuvia, varmasti huomaa että niitä ei ole eilen otettu! Ne on tosiaan kaivettu meidän pöytäkoneen kätköistä, uusimmat on peräisin tämän vuoden helmikuulta ja vanhimmat... kasiluokalta ehkä? Toivottavasti saitte jonkilaisen kuvan mun ihanista frendeistä. Ne on kaikki tärkeitä ja rakkaita, auttaa selviytymään arjen läpi. Ja hei kaverit jos luette tätä, niin älkää naurako, oon ihan tosissani, love you girls!


It's so easy now 'cos you got friends you can trust
Friends will be friends
When you're in need of love they give you care and attention
Friends will be friends
When you're through with life and all hope is lost
Hold out your hand 'cos friends will be friends
Right till the end
Queen: Friends will be friends

10 kommenttia:

 1. voi meeri niin sääki oot hirrveeeen hirrveeeen ihan ystävä ja mun ufo murmeli<33 hauska postaus ja varsinkin noi kuvat... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lähetän näin virtuaalisesti paljon rakkautta sinne suuntaan, oot ihana<3 ja mun mielestä kuvat on aika edustavia, ja esim sun kohdalla näkyy miten sun hiusten väri on vaihdellu blondista ruskeaan monta kertaa! :D

   Poista
 2. ihana postaus rakas sisko <3 repesin muuten tolle mun, millan ja pikan orava-kuvalle :DDD <3

  VastaaPoista
 3. Aaaaaa, voi Meeri! Ihana postaus, ja huippukuvia oot löytäny : DD Oot niin rakas ja niin olette te kaikki muutkin <3

  VastaaPoista
 4. Mulla olis muutamasta kuvasta sananen tai parikin sanottavana, mutta olit kirjottanu niin nätisti että pidän tällä kertaa suuni fiksusti kiinni ;) Oon samaa mieltä kuin Milla, Laura ja Elisa, aivan ihana postaus, kuten olet itsekin ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhaha, sano vaan jos pitää ottaa joku pois ;D ja kiitos kehuista ihanuus<3

   Poista
 5. Aww ihanaa :) <3
  ... ja kaikki kuvat oli taas vaihteeksi tosi edustavia :D Repesin aika pahasti tuolle kuvalle Jussista ja minusta.
  Ihuna ihuna ihuna postaus <3 Voi niitä meidän ruotsintunteja lukion ykkösellä :D "Jag skulle vilja ha köttbullarnaaaaa, de är så goda och häftiga! Jaaag villl haaa köttbullarnaaa!" (kielioppivirheet vain parantavat sitä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. valitsin vain parhaat otokset (eli voit kuvitella millaisia oli ne jotka ei päätyny tänne asti..;D) ja hei, mitkä kielioppivirheet muka! :D <3

   Poista