torstai 12. heinäkuuta 2012

Jos ei syö saattaa kuolla

Ihan niin kuin olisi raastinrauta kurkussa, tuskaaaa. Enää ei ole kuumetta onneksi, mutta jokainen nielaisu meinaa tuoda vedet silmiin. Syöminen vaatii suuria ponnistuksia ja kuuma juotava tuntui vain pahentavan asiaa! Mutta ei kai se auta, pakko oli syödä äitin tekemiä lättyjä. One word: looooove.


Mä niin rakastan lättyjä, vohveleita ja pannukakkuja. Jos maha vaan sallisi, vetäisin niitä varmaan kymmenen putkeen! Tänä iltana meni vain kaksi, mutta niiden syöminen oli sitäkin nautinnollisempaa: ilta-auringon lämmössä terassilla, kera mansikkahillon ja sokerin. Kipeä kurkkuni kuitenkin antoi vastalauseensa lättyjen syömiselle, mutta onneksi niitä riittää huomisellekin!


Vietiin tänään neljä muovikassillista vanhoja vaatteita UFF:n keräyspisteeseen. Oli aika kiva tunne tehdä jotan konkreettisesti hyvää, vaatteille on kuitenkin varmasti aina käyttöä kehitysmaissa. Kirpputori oli meidän toinen vaihtoehto; olisihan siitä saanut vähän taskurahaa. Toisaalta taas, ne vaatteet ei ehkä ole ihan viimeisintä huutoa.. Ja olihan se tietysti pienempi vaiva vaan kipata vaatepussit säiliöön, niin pinnalliselta/itsekkäältä kuin se kuulostaakin :D Mutta tarkoitus oli ainakin hyvä! Samalla reissulla käytiin myös kirjastossa palauttamassa muutaman päivän myöhässä olevat kirjat joista suurin osa lukematta hehe... ja lainasin myös vähän lisää luettavaa. Musiikki- ja leffaosastolta nappasin mukaan Haloo Helsingin ja Chisun levyt, arvatkaa mitä kuuntelen tulevana viikkona? Myös yksi dvd päätyi mukaan: 50/50, joka kertoo 27-vuotiaasta Adamista, joka sairastuu syöpään. Elokuva on aika uusi, Kalajoen kirjastostakin voi nykyään löytää ihan viimeisimpiä elokuvia!

I have felt this way,
every night and day
Wishing that you would just come
A little closer
Frida Amundsen: Closer  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti