sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

You wanna move a mountain, do you?

Takana on jälleen kerran varsin kiva viikonloppu! Olin töissä molempina päivinä, tosin työtahti oli aivan eri luokkaa lauantaina ja sunnuntaina.. :D Kalajoella tapahtui jälleen, sillä Hiekkasärkkien lentokentällä järjestettiin Bimmer-partyt, ja joka puolella näkyi bemareita ja niitä BMW-lippuja. Lisäksi raviradalla järjestettiin Rompetori, eräänlainen valtava kirppistapahtuma.

Lauantaina menin töihin puolen päivän aikoihin, mutta jouduin hengailemaan Särkillä tunnin ennen kuin työvuoroni alkoi, koska vein Lauran töihin. Tapahtui jotain todella jännittävää: ensimmäistä kertaa poliisit pysäyttivät mut ja puhalluttivat! Onneksi Laura oli vieressä henkisenä tukena, ja olihan se poliisisetäkin ihan mukava. Puhallukseni oli kuulemma "hyvä" ja mittari näytti "hyvä lukemia" eli sain jatkaa matkaani! Paineet olivat suurimmat lähtiessä, sillä kuinka monta kertaa olenkaan sammuttanut auton juuri sellaisissa tilanteissa, kun olisi lähdettävä liikkeelle arvokkaasti...


Muutenkin lyhyt työpäivä kutistui vain nelituntiseksi jatkuvan vesisateen takia. Lyhyeenkin päivään ehti silti mahtua rutkasti humalaisia jäätelönostajia... Illalle oli kuitenkin tiedossa jotain piristävää, sillä päätettiin tyttöjen kanssa mennä viettämään iltaa Safaritalolle! Ajatus oli, että ei menisi myöhään, koska mullahan olisi sunnuntaina töitä. Illan motto oli: tämä auto ei sitten mene Dyynin pihalle! No, tässä kohtaa voi tietysti arvata miten kävi.. Kun Safaritalo meni kiinni, kaikilla oli vielä bilefiilis päällä, kiitos soitettujen tanssibiisien. Ja lopulta Dyyniinhän me päädyttiin, ja ehdittiin olla siellä huimat puolitoista tuntia, mutta oli kyllä sitäkin hauskempaa! Sai tanssia, tanssia ja tanssia vielä vähän lisää, aivan mahtavaa! Iltakin päättyi kivasti, paitsi en lähtenytkään Jennan kyydissä kotiin Tyngälle, vaan jäin keskustaan Pinjalle yöksi. Menossa mukana olivat siis Milla, Jenna, Pinja sekä kiirunalaisvahvistus Heidi, Pinjan serkku.


Luonnollisesti nukkumaan ei menty ihan heti.. Ja sen kyllä huomasi sunnuntaiaamuna, töissäkin olin tosi pirteä ja aktiivinen! Ainakin omalle kohdalle sattui kesän ensimmäinen oikeasti kiireinen päivä, sillä sää oli lämmin ja aurinkoinen. Toivottavasti ensi viikolla nämä hyvät säät jatkuisivat, niin työpäivät kuluisivat nopeampaa :D Huomenna on töiden lisäksi luvassa vähän mökkeilyä, hyvää ruokaa mutta ennen kaikkea hyvää seuraa, sillä vietämme kavereiden kanssa perinteisesti Siljan synttäreitä sekä Meerin, Marisan ja Sini-Marian nimipäivää, eli onnea meille kaikille! 

Joggling with emotions
Wanna take a shot at me?
I'm the bearded lady at the circus
 Freakish as can be
Your normality's got nothing on me
Ronya: Hyperventilating

3 kommenttia:

  1. onnea nimipäivänä ! (: ootko siis jätski kiskalla töissä ? :DD ku me tullaaan ensviikon loppu viikosta kalajoelle (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos! :)) ja joo, oon, itse asiassa näinkin hannan tänään! tulkaahan ostamaan multa pehmikset ;D

      Poista
    2. joo hannan porukkka on jo siellä ja me tullaan tänä iltana :DD joo tullaan ! :D

      Poista