lauantai 21. heinäkuuta 2012

He's just not that into you!

Heissan kaikille! Paluu arkeen on sujunut odotetusti: hyvin. On mukavaa olla jälleen töissä, sillä päiviin tulee jonkinlainen rytmi, kun puoleen päivään asti nukkuminen ei ole enää mahdollista. Viikonloppu on kuitenkin aina viikonloppu, eli jotain erikoista ohjelmaa oli - ja on - luvassa näillekin muutamalle päivälle. Eilen eli perjantai-iltana suuntasin töiden jälkeen Pinjalle viettämään leffailtaa.


Olin aikaisemmin käynyt lainaamassa kirjastosta vinon pinon elokuvia, ja valittiin illan viihde-elämykseksi lopulta Jätä se! Älä tuhlaa aikaasi vääriin miehiin  He's just not that into you. Nappivalinta! Elokuva oli hauska ja romanttinen, juuri sellainen mitä kaivattiinkin! Päähenkilöitä oli useita, mutta kaikkien tarinat liittyivät jollain tavalla toisiinsa, joten juonta ei kuitenkaan ollut mitenkään vaikea seurata. Kyllähän näyttelijöiden lausumat totuudet olivat välillä aika karuja erityisesti Justin Longin roolihahmon Alexin neuvot Ginnifer Goodwinin esittämälle Gigille..., mutta hei, that's life. Nyt ollaan ainakin himpun verran viisaampia vastakkaisen sukupuolen seurassa :D Tällä kertaa herkuteltiin vähän terveellisemmin; Pinja oli hankkinut porkkanoita, kurkkua ja ananasta dipattavaksi, ja myös ison kupillisen mansikoita. Leffaseurana meillä oli tietysti myös ihana Onni!


Tänään menen vielä iltavuoroon töihin, mutta sen jälkeen tiedossa on vähän hauskanpitoa Dyynissä. Oon todellakin sen tarpeessa, hyvä vaan saada ajatukset vähän muihin asioihin hetkeksi. Huomenna suunnataan Lauran kanssa serkun rippijuhliin, ja yritän illalla ehtiä postata, toivottavasti useiden kuvien kera!

If a guy wants to meet you,
he will make it happen.
Niinpä, kiitos tästäkin opetuksesta Justin Long! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti