keskiviikko 1. elokuuta 2012

"Arvostan!"

Kesäflunssa jee. Varsin hehkeä olo, onko ihmekään kun on ollut hiljaisempia työpäiviä, jos kassalla on tällainen naamasta turvonnut nuhanenä? Onneksi tätä kyseessä olevaa niiskuttajaa piristi tapaaminen parhaan kaverini Millan kanssa. Laatuaikaa, juor.. siis raportoimista ja minimaalinen lenkki kera Bonon. Kesken kaiken esiin ponnahti idea pikkulauantain viettämisestä; mulla ja Lauralla huomenna myöhäinen herätys ja Millallakin lento Kreikkaan en oo kade, yhtään en ole! lähtee vasta iltapäivän puolella! Why not?


No siksi ei :D Spontaanius on aina hyvästä, yllättävät ideat on aina parhaita, mutta tällä kertaa päätettiin jättää välistä.. Sitten ensi kesänä - koska tämä kesä on mennyt niin nopeasti! Eihän se vielä ole ohi, mutta nyt alkoi jo elokuu ja satoi rakeita, wtf??. Töitäkin on jäljellä enää tämä ja ensi viikko tänään otin kameran töihin, aika laadukkaita kuvia ellen sanoisi!, sitten luvassa on pakkaamista muuttokuormaa varten. 


Hurjaa ajatella että kuukauden kuluttua asun Oulussa, lähikauppa on Tokmanni ja olen yliopisto-opiskelija! Myönnettävä on, että mieluusti menisin vielä yhdeksi vuodeksi tuttuun ja turvalliseen Kalajoen lukioon..


I've gone for too long
Living like I'm not alive
So I'm going to start over tonight
Beginning with you and I
 Paramore: Miracle

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi sulla!:) liityn lukijaks, liity säkin mun;) http://aslongasilovefashion.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos<3 ja liityn totta kai myös sun lukijaksi (:

      Poista