sunnuntai 19. elokuuta 2012

Muistot muovikasseissa, sydän matkalaukussa

Täällä kaikuu. Siis mun okeiokei mun ja Lauran huoneessa. There's pretty much nothing left...  Ainoat huonekalut ovat tv:n alla oleva hylly, yksi työpöytä ja sänky. Jep, ei siis jouduta nukkumaan patjoilla, mutta en tiedä onko tämä sänky yhtään parempi vaihtoehto.. Sentään levitettävää mallia! Tänne on myös raahattu pari tuolia, jotka toimittaa yöpöydän virkaa. Myönnettävä on, ettei tämä silti enää kauheasti omalta huoneelta tunnu, kun lähes kaikki henkilökohtaiset tavarat on nyt siellä Oulussa. Onneksi enää reilu viikko jäljellä Kalajoella asumista, ja sitten vaihtuu naapurit ja maisema ikkunan takana!

Jos jäi vielä epäselväksi, vietiin tänään siis muuttokuorma Ouluun. Muuttoapuna oli oman perheen lisäksi kaksi riskiä perhetuttua, joista toisella oli iso ja tilava pakettiauto. Sinne saatiin mahtumaan mun ja Lauran elämä pakattuna pahvilaatikoihin. Auton täyttämiseen meni vaivaiset kymmenen minuuttia, mutta purkamiseen Oulun päässä hiiieman kauemmin... Huh, onneksi ei itse tarvinnut raahata esimerkiksi sänkyjä, työpöytiä tai pesukonetta portaita pitkin kolmanteen kerrokseen! Aika lahjakkaasti meidän tavarat täytti asunnon, mihin kaikki se tila katosi :D Toisaalta nyt siellä on tosi kodikasta ja viihtyisää, alkaa tuntua koko ajan enemmän omalta kämpältä!


Meillä oli kuitenkin ilmeisesti kova kiire, koska suurin osa tavaroista jäi vielä pahvilaatikoihin tai pusseihin, kun jo pitikin yhtäkkiä lähteä takaisin Kalajoelle. Ehdin kuviakin ottaa vain muutaman, enkä sitten viitsinytkään kuvailla paljon koska ei ollut ihan valmista. Kiva mennä sinne seuraavalla kerralla, kun kaikki on vielä aivan kesken.. Toisaalta on myös kiva aloittaa asuminen enemmän tai vähemmän pienellä järjestämisellä, ehkä tavarat löytävät silloin helpommin oman paikkansa. Aluksi kaikki on varmaan ihan hukassa ja raivotaan toisillemme kun mitään ei meinaa löytyä :DMutta huomenna uusi viikko, uudet jutut. Vielä on joitakin asioita hoidettavana ennen kuin kaikki on muuttovalmista. Ja tietysti pitää alkaa jo hyvissä ajoin valmistautua viikonloppua varten, sillä silloin juhlitaan venetsialaisia! Suunnitelmat alkaa olla jo aika hyvin selvillä, vaikka eihän sitä koskaan tiedä mitä kavereiden kanssa ehditään vielä keksiä ;)

I'm gonna pick up the pieces
and build a Lego house
When things go wrong
we can knock it down
Ed Sheeran: Lego House

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti