keskiviikko 22. elokuuta 2012

Hulvatonta

Huh huh mikä sekoilu-tiistai! Mutta mitä muutakaan voi odottaa, kun tällainen lievästi epävakaa trio lähtee auton kanssa tien päälle.. Menossa mukana siis minä, Laura ja kukas muukaan kuin Milla!

Lähdettiin siis yhdessä Kärsämäelle tapaamaan mun ja Lauran mummua ja pappaa. Menomatkalla meidän piti kuitenkin pysähtyä Ylivieskassa, koska äitin läppäri piti viedä korjattavaksi liikkeeseen nimeltä Mikromaakarit en enää IKINÄ sano tuota nimeä ääneen!!. Meille oli annettu osoite, ja puhelimen navigointisovelluksen avulla löydettiin oikealle kadulle. Mutta missä ihmeessä se liike on?? Ajettiin valehtelematta puoli tuntia sitä katua edestakaisin, käytiin jopa kurkistamassa PPO:n myymälän ovesta sisään se oli lyhyt reissu onneksi.. ja soitettiin Sini-Marialle ja Erkille ohjeiden saamiseksi. Lopulta nöyrryttiin, ja Laura ja Milla kävi kysymässä neuvoa Sotka-myymälästä: "Se on keskustassa, Mustaa leskeä vastapäätä" ..What? Mutta kyseessä oli meidän porukoiden erehdys; ne oli ohjanneet meidät Ratakadulle, kun oikea osoite oli Rautatienkatu. Ei ketuttanut yhtään, ei! Löydettiin oikea paikka lopulta nopeasti, mutta eihän meidän sekoilut siihen loppuneet.. Kun mentiin sisään liikkeeseen, ketään ei näkynyt ja seisottiin hiljaa naurua pidätellen, kun yhtäkkiä myyjän pää ilmestyi nurkan takaa :D Jätettiin läppäri myyjälle ja livahdettiin ulos nauramaan. Kyllä huomaa että maalaistytöt oli lähteneet isoon kaupunkiin! Päästiin kuitenkin hyvin perille Kärsämäelle mummolaan, missä istuskeltiin pari tuntia ennen kuin palattiin takaisin Ylivieskaan.


Vuorossa oli shopping! Kierrettiin Kärkkäinen, Seppälä ja Prisma läpikotaisin, ja aikaa menikin monta tuntia. Kyllähän jotain löytyi; tavaroita kämppään muun muassa sähkövatkain ja munakello joka on päärynä!, uusia koulutarvikkeita pakollinen rutiini ennen koulujen alkamista! ja kyllä, myös vaatteita. Kärkkäiseltä en ole viime vuosina ikinä ostanut vaatteita, mutta tämä on jo toinen kerta kun löydän jotain, mihin ihastun heti. Punaiset farkut on mulle jotain aivan uutta, ja vieläpä korkeavyäröisinä, mutta uskon että ne piristää sateisia syyspäiviä! Muutama sana tuon topin punaisesta nauhasta.. En ymmärrä sen ideaa, koska mun mielestä se ei sovi väreihin alkuunkaan :D Leikkaan sen pois ennen kuin toppi pääsee käyttoon!

Kärkkäinen 22,95
Kärkkäinen 16,95  5,00
Kärkkäinen 29,95

Ylivieskasta tultiin meille tänne Tyngälle, sillä Milla tuli yökyläilemään pitkästä aikaa. Datailtiin, saunottiin pitkän kaavan mukaan, juteltiin, valvottiin kolmeen ja koko ajan menossa oli mukana tietysti herkuttelu, pääosassa jättikokoinen irtokarkkipussi!


Enää muutama päivä viikonloppuun, joka onkin tavallaan viimeinen kesäviikonloppu Kalajoella. Kamera kulkee taatusti mukana, sillä ajattelin nähdä kavereita mahdollisimman paljon. Huomisestakin tulee jännittävä päivä, sillä Jenna lupasi värjätä mun hiukset! Luotan Jennaan täysin, ei sillä, mutta eniten hermoilen miltä väri tulee näyttämään. Ensinnäkin, en ole ikinä värjännyt hiuksia itse, ja toiseksi, valitsin punertavan värin. Pelkään, että mun tyvikasvusta tulee ihan punainen ja ruskea osa ei muutu mitenkään :D But we'll see what happens!

Everybody sing like it's the last song you will ever sing
Tell me, tell me, do you feel the pressure now?
Eveybody live like it's the last day you will ever see
Tell me, tell, do you feel the pressure now?
Paramore: Born for this

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti