sunnuntai 26. elokuuta 2012

Venetsialaiset

Moi ja hyviä venetsialaisia kaikille! Nytkö se kesä on sitten ohi? Ainakin ilma ulkona on syksyisen sateinen ja harmaa, ja muutto Ouluun on edessä ylihuomenna!

Mutta niihin venetsialaisiin. Perjantaina vietettiin tosiaan Pirkka-Pekan synttäreitä. Leivottin Millan, Lauran ja Willen kanssa  autokakku, oli muuten aika hyvää! Reseptikään ei ollut vaikea, eniten ongelmia tuotti lakumattojen "purkaminen", sekin tosin johtui siitä että saksia ei löytynyt mistään. Valmiin kakun auto oli mielenkiintoisen näköinen, merkkiä tai mallia on hieman vaikea erottaa :D Tähdättiin ehkä sellaiseen sporttiseen malliin, mitä mieltä ootte toteutuksesta?


Pippalot meni hyvin, vaikka olinkin yksi harvoista selvistä ihmisistä, enkä tuntenut montaa paikalla olijaa kovin hyvin. Oli kuitenkin tosi hauskaa, hyvä fiilis alusta loppuun saakka ja kuvia tuli otettua myös ihan sopivasti. Puolen yön aikoihin väki siirtyi tietysti Dyyniin - pitäähän synttärisankarin heti päästä baariin! ;) Paikka oli kuitenkin ihan tyhjä, siellä oli vain muutama muu meidän porukan lisäksi. Kokemus sinänsä! Ihmisiä alkoi kuitenkin tulla paikalle normaaliin tapaan. Kahden aikoihin päivänsankaria alkoi kuitenkin väsyttää niin paljon, että oli aika lähteä kotiin.


Lauantaina en ehtinyt tehdä juuri mitään, nukuin pitkään, kävin kaupassa ja sitten pitikin jo kohta alkaa laittautua iltaa varten. Menin Jennan kyydillä keskustaan Pinjalle, mutta melkein heti lähdettiin Rahjaan, minne Pinja oli unohtanut laukkunsa ja meikkipussinsa. Jo silloin liikennettä oli paljon ja särkillä oli valtavasti autoja. Rahjasta mentiin takaisin Pinjalle, ja mietittiin miten ihmeessä päästään Särkille. Onneksi saatiin kyyti, päästiin oikein luksus-jeepin kyytiin! Ensimmäiseksi käytiin hakemassa leimat käteen Dyynistä. Vaikka me suomalaiset ollaankin jonotuskansaa, ei pitkä odotus pimeässä ja viileässä oikein innostanut meitä, ja siksi varauduttiin tilanteeseen. Käytiin myös vähän aikaa istuskelemassa Safaritalolla, mutta melko pian lähdettiin dyynien päälle odottelemaan ilotulituksen alkamista. Ja vaaau miten hieno se olikaan! Mulla meni kylmät väreet monta kertaa, niin upean näköistä ja vierellä kaksi ihanaa ystävää. Ilotulituksen jälkeen vaellettiin ihmisjoukon mukana Dyyniin, missä tavattiin muita kavereita ja hengailtiin isossa porukassa. Ilta sisälsi tanssia, naurua, kyyneleitä, halauksia, tuttujen kanssa rupattelua.. Koska meillä ei ollutkaan kyytiä kotiin, päätettiin lähteä hieman tavallista aikaisemmin sori A, nyt jäi ne hitaat tanssimatta mahtavasta hauiksesta huolimatta!, että saataisiin taksi paremmin. Kaikkia väsytti, joten ei sitten jatkoiltu ihmeemmin.


Aamulla heräsin jo aika varhain verrattuna siihen, mihin aikaan menin nukkumaan. En vain enää saanut unta. Mietin tätä kesää, ja mitä kaikkea on tullut tehtyä. Vaikka välillä on tuntunut, että kaikki asiat on pielessä ja ahdistaa, mulla on silti ollut ihan älyttömän kiva kesä. Varmaan jokaisen kesän jälkeen on fiilis, että tämä oli paras kesä ikinä, ja niin on kyllä nytkin. Perhe, ystävät; ihmiset ketä mun elämässä on, teki tästä ikumuistoisen. Okei, mahtuu tähän kesään myös huonoja päiviä ja viikkoja, mutta päälimmäisenä mielessä on kaikki kivat jutut. Niistä lisää tämän kesän koostepostauksessa, jollaisen yritän väsäillä vielä ennen koulun alkua.Are you ready for the time of your life?
This is the summer of love, ooh
I feel my heart is dancing
The summer of love, ooh
It makes me feel alive
Cascada: Summer of love
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti