torstai 23. elokuuta 2012

Hiukset by Jenna

Tänään on ollut mukava päivä.

Ei ehkä sään puolesta niinkään, sateinen ja harmaa ilma muistuttaa koko ajan lähenevästä syksystä. Siis ei, vielä ei ole syksy. Ehkä ensi viikolla sitten, kun venetsialaisetkin on vietetty ja koulu alkaa. Siksi tänään oli ihan oleellista käydä jäätelökioskilla ostamassa pari palloa, vieläpä Sian kioskilta! Niissä on kaikkia erikoisia tai ainakin erikoisen kuuloisia vaihtoehtoja. Itse valitsin yhden pallon appelsiini-suklaata sekä brownie-jätskiä. Jos nimetkin jo kuulostaa noin hyvältä, voitte vain arvata kuinka herkkullisia jätskit sitten todellisuudessa olivat!


Iltapäivällä meidän talossa oli aika paljon vilskettä, sillä Milla tuli meille leipomaan. Oltiinkin todelliset leipuri Hiiva ja baakari Pulla, jauhopeukalot keskellä kämmentä! Ei vaan, hyvä meidän kakusta tuli, tai tulee, koska se ei ole vielä valmis. Kuvia lopputuloksesta luvassa myöhemmin!


Myös Jenna ja Pinja tuli kyläilemään, sillä vuorossa oli operaatio Meerin hiustenvärjäys, tavoitteena tuhota tyvikasvu. Ja siinähän Jenna tosiaan onnistui! Väri on tosi kiva, eikä vaalea juurta enää näy. Punertava sävy näkyykin parhaiten nimenomaan tyvessä, latvojen väri ei muuttunut hirveästi muuta kuin tummemmaksi. Tykkään kuitenkin ihan kympillä, koska mulla on aina ollut vaan ihan tavallinen ruskea väri. Värjäyksen lomassa saatiin hyvin päiviteltyä kuulumiset ja suunniteltua viikonloppua, lähinnä siis lauantaita. Arvatkaa vaan kenellä on jo monta asuvaihtoehtoa mietittynä ;D


Menisipä huominen päivä nopeasti, sillä perjantai on siivouspäivä.. Illalla siis on Pirkka-Pekan synttärit, vuosia tulee täyteen 18 eli luvassa varmasti ikimuistoiset juhlat! Meikäläinen on kuitenkin kuskina, mun lahja päivänsankarille ;D Seuraavan kerran päivittelen luultavasti sunnuntaina, mutta nyt kuuluu olohuoneen sohvalta kuorsaus sen verran isosti, että taidan minäkin mennä nukkumaan. Siis hyvää yötä ja hauskaa viikonloppua! Ps. Oon ollu lomalla jo melkein kaksi viikkoa, ja lakkasin kynnet vasta nyt! Hämmentävää..
 

I've had enough, I'm not a freak
I just keep fightin' to stay cool on the streets
I've had enough, enough, enough
And this is my prayer, I swear
I'm as free as my hair
Lady Gaga: Hair  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti