perjantai 10. elokuuta 2012

I'm scared to death that I'll never be afraid

Viikonloppu jee! I'm sooo excited, luvassa kaikkea mukavaa!

Ensinnäkin, viikkosiivous on tehty! Haha inhoan siivoamista, tulee aina jotenkin tosi ärtynyt olo kun imuroi tai moppaa. Nyt on kuitenkin sekin ohi! Käytiin Lauran kanssa siivoamassa myös meidän naapurissa ja tienattiin samalla vähän viikonloppurahaa. Kyllähän tienaaminen aina piristää, ja varsinkin niin vähällä vaivalla. Lisää ropoja saatiin taskun pohjalle myös palauttamalla pulloja, oikein kunnon tili! Ostosten jälkeen tosin käteen jäi yksi euro yhdeksänkymmentä senttiä. Jee. Laitettiin ne meidän säästöpurkkiin, joka täyttyy hiljalleen, mutta luultavasti tyhjentyy tupareiden aikaan.


Here comes the best part: olen nyt superonnellinen uuden puhelimen omistaja! Welcome to the family Nokia Asha 306 <3 Oma luurini on väriltään valkoinen/hopea, mun mielestä kyllä ihan vaan hopea mutta uskotaan paketin tekstiä, koska halusin nimenomaan valkoisen kapulan. Laura kotiutti punaisen yksilön, aika kivan värinen sekin. Juuri nyt uusi perheenjäsen lataa akkuaan, please hurry!


Huomenna sitten mennäänkin Kajaaniin isoveljen valaan. Hieman meinaa jännittää; ihan uusi tilanne, never been to a vow before, ja tietysti jännittää myös veikan puolesta. Matkassa kestää yhteen suuntaan kolmisen tuntia, joten ainakin on aikaa tutustua uuteen puhelimeen. Lähtö on laittoman aikaisin, mutta toivottavasti paluu on myöskin niin pian kuin mahdollista, koska illalla suunnitelmissa olisi vähän partyyy! Tulee kivaa, kun mukana on parhaat tytöt ja toivottavasti suomalaiset keihäsmiehet menestyisi, niin meilläkin olisi vähän juhlan aihetta. Sunnuntaina onkin viimeinen työvuoro ja sitten.. loma!


Parasta viikonloppua kaikille, varmasti monelle viimeinen ennen koulun alkamista! :)

Where was I when the rockets came to life
And carried you away into the alligator sky?
 Even though I'll never know what's up ahead
I'm never lettin' go, I'm never lettin' go
Owl City: Alligator sky  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti