keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Lohtushoppailua...

Parin päivän hiljaisuus postausten puolella johtuu siitä, että olen ollut vähän eri maisemissa. Tiistaina otettiin Lauran ja Petterin kanssa suunnaksi Kärsämäki - mitä ihmettä? Tuppukylä keskellä ei-mitään! Mutta sieltähän olen kotoisin, ja siellä edelleen asustelee mun mummu ja pappa sekä toinen mummu. Vierailun aiheena oli äitienpäivä, sunnuntaina kun tuli oltua kotona. Kärsämäeltä matka jatkui kuitenkin linja-autolla kohti Oulua ja ensimmäisiä pääsykokeita! En voi ymmärtää, miksi aikuisten miesten pitää aina nauttia alkoholia bussissa? Ei se ole sama asia kuin juna... Ja siis tälläkin reissulla tosiaan viereisessä penkkiduossa istuskeli mies, joka hörppi omenasiideriä matkan aikana.


Ensimmäisenä vuorossa oli siis Oulun ammattikorkeakoulu ja journalismin pääsykokeet. Tässä nyt puolustelen itseäni, mutta mulle se oli vain varavaihtoehto, ja totuushan on että koe meni ihan surkeasti... :D Mutta nähtiin kuitenkin BB-Sebastian, joka teki saman pääsykokeen! Jotain piristystä siihenkin epäonnistumiseen... Päätettiin kokeen jälkeen lohduttautua kevään ensimmäisillä jäätelötötteröillä, ja kuvista voitte päätellä miten kävi :D Luonnollisesti luvassa oli myös pienimuotoista lohtushoppailua, tässä vähän esittelyä ostoksistani:

Hame, Gina Tricot 14,95
Meikksivellin-setti, Gina Tricot 4,95
Sukkahousut, Seppälä 5,95/7,95/5,95
Rintsikat, Seppälä 9,95
Sellaista tällä kertaa! Kaikki ostokset oli oikeastaan tarpeellisia, hamekin menee heti lauantaina päälle. Lisäksi ostin kaksi pääsykoekirjaa - vähän viime tipassa, tiedetään, mutta kirjaston kanssa sattui sekaannus ja meidän piti palauttaa lainassa olevat opukset.

Saatiin tämänpäiväinen pääsykoe tehtyä tosi nopeasti, ja koska ei jaksettu shoppailla kauan, vain istuttiin rotuaarilla varmaan yli kaksi tuntia! Muut ihmiset vaihtui, mutta me vaan istuttiin samalla penkillä ja tarkkailtiin ohikulkijoita mm. koko-sinisissä kulkeva es-jonne, petterin kaksoisolento, potkulautajengi... Aurinko paistoi lämpimästi ja liikkeellä oli paljon ihmisiä t-paidoilla. Kesä? Ehdottomasti!

PS! Nyt se on virallista; meikästä tuli YLIvoimainenOPPILAS!

 As we move our feet in unison
Kicking up the rain or the sand in the sun
It give my heart that feeling
Could be anywhere
Anywhere in the world
Mark Ronson ft. Katy.B.: Anywhere in the world

-meeri 
 

8 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia mertziii! (; ja lauantaina on kiva juhlia sekä mun nimpparia ja sitä että ollaan YLIvoimaisiaOPPILAITA<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. thanks milde! Ja niinpä! ja toivottavasti saat jotain muutakin juhlimisen aihetta (;

      Poista
  2. yhyy tuo on ihan järkky kuva minusta :::D

    VastaaPoista
  3. hei sulle ois haaste tuola mun blogissa ! (:
    http://minnnnas.blogspot.com/

    VastaaPoista