sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Mikä boooogie!

Tässä pikainen postaus lauantaista! Päivä meni suurimmaksi osaksi lukiessa, yllätys yllätys! Mutta poistuin jopa kotoa, sillä käytiin Lauran kanssa ostamassa mammalle lyyrat. Ne on jotenkin kiinni toisissaan, kun yleensähän lyyrat taitaa olla yksittäisiä? En oo varma, mutta joka tapauksessa nyt on sekin asia pois alta! Äiti osti meille myös korvakorut, jotka kuuluu samaan sarjaan kaulakorujen kanssa, jotka saatiin puolestaan aikaisemmin synttärilahjaksi. Niistä laitan kuvia johonkin toiseen postaukseen (: Nyt alkaakin olla melkein kaikki valmiina juhlia varten, paitsi leipomiset on vielä kesken, enkä oo vieläkään ratkaissut bolero/huivi-ongelmaa... Myös laukku puuttuu vielä. Huh, tässähän onkin vielä tekemistä... :D


Miten tämä kuva näyttää niin tutulta.. No tietysti siksi että tänäkin lauantaina suuntana oli Dyyni ja esiintyjänä tällä kertaa Fintelligens! Hahah oon ihan rappiolla.. Tutuksi tulleen kaavan mukaan mentiin aluksi Millalle. LillaMilla oli ihana ja laittoi mun hiukset!<3 Laura oli myös aika ihana, koska oli kuskina ja tuli Dyyniin vaikka oli melkoisen flunssainen.. Mutta jälleen kerran oli aika kiva ilta! Vietettiin iltaa viime viikkoisten tuttavuuksien kanssa, ja tutustuttiin taas myös uusiin tyyppeihin. Välillä oli aika huono fiilis, mutta sekin meni onneksi ohi. Ja opin uuden termin, välikuolema!


Aika surkeita kuvia, pahoittelen! Mutta tällä kertaa ei oltu ihan niin edessä ja muutenkin kuvasaldo jäi tosi vähäiseksi. Pääasia on kuitenkin, että mulla ja toivottavsti muillakin oli hauska ilta parhaassa seurassa! Ilta loppui vähän hassusti, mutta hyvin joka tapauksessa ;) Nyt mulla on kuitenkin kiire lukemaan ja pakkaamaan, taitaa jäädä Suomen pelikin katsomatta.. Pidän kuitenkin peukut pystyssä! Ps, saattaa olla, että seuraavalla kerralla postailenkin mun uudelta läppäriltä (:

Tonight is the jam
I'll be there till dawn
I'm going down, I got my big hoops on
Nelly Furtado: Big hoops

~isomeeri  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti