sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Halloota

No oliko meillä kivaa? No oli! Aluksi mentiin Millalle odottelemaan kyytiä rannalle päin, ja sitten vuorossa olikin Dyyni. Oltiin ilmeisesti aika aikaisessa, koska ihmeteltiin varmaan tunnin ajan, kuinka vähän väkeä oli paikalla.. :D Loppujen lopuksi ihmisiä oli juhlimassa kuitenkin aika paljon, illan aikana näkyi todella paljon tuttuja ja myös tutustuttiin uusiin ihmisiin!


Koska populaa ei illan alussa ollut kauheasti, päätettiin suunnata tanssilattialle ettei tule kylmä. Kauan ei kuitenkaan jouduttu lämmittelemään, sillä illan kohokohta, Haloo Helsinki!, aloitti soittamisen noin... puoli yhden aikaan? Ja saatiin paikat eturivistä! Eli periaatteessa olisi pitänyt tulla todella hyviä kuvia, mutta melkein kaikki tärähti... Koitin kuitenkin valita joitain parhaimpia otoksia :D

Huono laatu mutta AAAAAA Elli katsoi mun kameraan!

Fiilis keikan aikana oli aivan huikea! Oli mahtavaa olla eturivissä, hyppiä, tanssia ja ennen kaikkea laulaa lue: kiljua... kappaleiden mukana. Harmittaa kyllä tosi paljon, etten juhannuksena pääse katsomaan bändiä... Onneksi kuitenkin illalla saatiin bändiltä nimikirjoitukset! Yhtye ei tullut jakamaan niitä keikan jälkeen, mutta koska oltiin varauduttu kynällä ja paperilappusella kaiken varalta, pyydettiin yhtä roudaria hakemaan meille nimikirjoitukset - ja nehän me saatiin! Ja ihana yllätys oli myös, että bändin kitaristit Leo ja Jere lahjoitti meidän porukalle kolme plektraa! Itse en kuitenkaan sellaista saanut, koska nimikirjoitus jäi mulle ja Lauralle. Myöhemmin nähtiin samaiset kitaristit baarin puolella; eihän siinä auttanut muu kuin juosta perään ja pyytää yhteiskuvia ja haleja!


Loppuilta menikin sitten tanssilattialla. Tutustuttiin tanssin lomassa muutamaan mukavaan tyyppiin, ja toivottavasti nähdään vielä uudestaankin! Dyynissä viihdyttiin valomerkkiin asti, kotona olin siis neljän aikaan.. Ja kyllähän se teki tiukkaa nousta tänä aamuna ylös muutaman tunnin yöunien jälkeen viettämään äitienpäivää. Mutta hyvä ruoka, parempi mieli! Mammakin tykkäsi meidän lahjasta; ostettiin sille Nomination-pala. Miten muualla meni lauantai-ilta, ja miten äitienpäivää on juhlittu? Loppuun vielä muutama sekalainen kuva eiliseltä ja sitten ryntään katsomaan jääkiekkoa!


Nyt Itämeren tyttärellä
on hyvä olo, sydän hellä
Nyt mieli lentää korkealla
tän betonisen taivaan alla
Haloo Helsinki!: Haloo Helsinki!

-isomeeri!! 

6 kommenttia:

  1. voieiii..toi kuva susta ja musta ton viimesen tekstin jälkeen on mun osalta aika kamala :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahah inte så : D ja katopa tuota toiseksi alinta kuvaa.. jospa se vähän kompensoi? ;)

      Poista
  2. oli hauskaaaaaaa <33<3<3<3<3<3 ;)))

    VastaaPoista
  3. Tulin ite dyyniin vasta, ku keikasta oli ehkä minuutti jäljellä. Näin teidät pari kertaa vilaukselta. :) Hauska ilta kuitenki oli ja meki oltiin ihan tappiin asti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijaa, miten en nähnyt sua.. :D ja meininki oli kyllä tosi hyvä siellä! ;)

      Poista