sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Tänään on sinun päiväsi

Pahoittelen pientä taukoa postauksissa, mutta en voinut ottaa riskiä, että Suuri Salaisuus paljastuu. Nimittäin rumpujen pärinää kavereiden kanssa järjestettiin meidän ihanalle Elisalle yllätyssynttärit! Osa juonta oli, että minä ja Laura oltaisiin muka menty tänä viikonloppuna Ouluun, mutta koska se ei ollut totta, en halunnut päivittää siitä. Mutta nyt suuren juhlan pariin!



Kaikki lähti liikkeelle Sini-Marian villistä ideasta, josta me muut tietysti heti innostuttiin; eihän me olla pidetty kenellekään yllätysbileitä! Suunnitteluryhmään kuului minun ja Sinin lisäksi Laura, Marisa ja Milla. Facebookissa ahkerasti viestiteltiin toisillemme ja suunniteltiin ruokaa, ohjelmaa, vieraslistaa ja juhlapaikkaa. Tarjolla oli lopulta salaattia, cocktailtikkuja ja -piirakoita, tuorejuustoa sekä tietysti sipsiä, karkkia ja keksiä. Milla leipoi Elisalle ihan ylihienon kakun! Juomana oli punainen booli, jota tarjottiin myös marraskuussa meidän synttäribileissä, sekä limsaa ja lisäksi jokainen sai tuoda omia juomia niin halutessaan. Paikkana toimi Millan mökki, mikä oli tosi hieno juttu, koska se ei tuonut lisäkustannuksia. Lauantaina iltapäivällä tultiin mökille koristelemaan ja laittamaan paikat valmiiksi; ilmapalloja, serpentiiniä, Happy birthday-banneri, kattaus sekä tietysti yhteensopivat mukit, lautaset ja lautasliinat!

Juhlat olivat todellakin yllätys: Elisa ei ollut aavistanut mitään! Tarkoitus olisi ollut juhlia vasta ensi viikonloppuna, koska "minä ja Laura oltiin Oulussa" ja Sinillä oli lauantaina kenraalikoe. Kuitenkin Marisa ja Sini olivat kutsuneet Elisan "leffailtaan", mutta kuinkas sitten kävikään! Elisan silmät sidottiin heti kättelyssä ja tytöt vei hänet kotiin pakkaamaan, ohjeina ottaa tavaraa niin, että selviää yön yli ja mukana on lämmintä vaatetta. Toisin sanoen Elisa luuli menevänsä metsäretkelle :D Sillä aikaa suurin osa vieraista oli kokoontunut mökille odottamaan. Kun Elisan kuljetus saapui, oltiin sisällä aivan hiljaa ja Elisaa kävelytettiin mökin ympäri harhauttamiseksi. Sitten Elisa kannettiin jep, kannettiin sisälle, side poistettiin silmiltä ja me huudettiin yllätys, puhallettiin sellaisiin pilleihin ja laulettiin Paljon onnea vaan. Reaktion oli toivotunlainen: Elisa oli täysin hämmästynyt ja toivottavasti myös iloinen! Ennen kuin juhlat saatiin kunnolla käyntiin, Elisa kävi vaihtamassa ylleen yhden mun mekon ja Milla meikkasi Elisan sekä laittoi tämän hiukset. Luonnollisesti Elisalle oltiin ostettu tiara ja valtikka ;) Meidän vauvasta tuli oikea prinsessa!

 
Paikalla oli siis meidän perusjengi Sini, Marisa, Juuso, minä, Laura, Pirkka-Pekka, Jenna, Pinja, Silja, Jussi + Elisa sekä Alavieskan ja Merijärven vahvistukset Tuulikki ja Roosa. Mitään erityista ohjelmaa ei oikeastaan ollut, tietysti kakun leikkaus, mutta muuten oli vain yleistä juhlimista. Musiikkia, seuraa, ruokaa, juomaa, valokuvia... Toivottavasti kaikilla oli tosi mukava ilta, ainakin kuvien 243 kpl :D perusteella näyttää siltä! Sen takia antaa kuvien kertoa enemmän, vaikka se laatu ei ole muuttunut mihinkään suuntaan...

 

Mun elämä on näköjään tosi mahtavaa, kun voin joka viikonlopun jälkeen hehkuttaa miten mahtavaa on ollut :D No, ehkä mulla on menossa vähän iloisempi jakso, mutta katsotaan uudestaan sitten kun on pääsykokeet.. Sitä ennen kuitenkin vielä ensi viikonloppuna Dyyniin katsomaan Haloo Helsinkiä! Ja musiikista puheen ollen, Diandra voitti Idolsin! Se tyttö osaa todellakin laulaa ja on liikkeellä nöyrällä asenteella. Mutta nyt nukkumaan ja huomenna parturiin! Lopun biisivalinta ehkä vähän kertoo meidän illasta ;)


Party rock is the house tonight
Everybody just have a good time
And we gonna make you lose your mind
We just wanna see ya shake that!
LMFAO: Party Rock Anthem

~meeri 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti