perjantai 15. helmikuuta 2013

Prinsessoja katsomassa

Ja kooootona. Reilu kuukausi sitten olin viimeksi Kalajoen hoodeilla, en ikinä ole ollut niin pitkää aikaa poissa kotoa. Kova ikävä on ollut perhettä, kavereita ja kissoja, mutta kyllä se oma rakas asuntokin on kovin kotoisa ja siellä viihtyy hyvin. Sori äiti :D Mikään kovin lämmin vastaanotto täällä päässä ei kuitenkaan ollut vaikka pakkaslukema onkin häviävän pieni, vaan jouduin tallustelemaan yksin loskassa kirjastoon, seuranani vain kurniva vatsa. On se karua. Kauan ei tarvinnut yksinäisyyttä kuitenkaan potea, sillä ystäviä alkoi lukiolle tippumaan tasaiseen tahtiin ja mentiin yhdessä katsomaan wanhojen tansseja. Ja ah, ne puvut, tosi kauniita! Tanssimassa oli kyllä hurjan monta kaunista prinsessaa :) Kalajoella perinteisesti tanssit yhdistetään näytelmään, jonka aiheena oli tällä kertaa Robin Hood. Hauskasti siihen teemaan oli yhdistetty myös wanhojen oma tanssi, jonka musiikkina oli Robinin puuttuva palanen, huippua! Ketään kovin läheistä ei tänä vuonna tanssinut, vaikka suunnilleen kaikki tanssijat tiesinkin kun ollaan oltu yhtä aikaa lukiossa. Ehkä eniten kuitenkin ihastelin samalla jäätelökioskilla työskennelleiden tyttöjen mekkoja, ihanan väriset mekot ja nätit kampaukset!


Haikea olohan siinä tulee eikä voi olla muistelematta omia parin vuoden takaisia Wanhojen tansseja. Päästiin moneen lehteen ja vielä Mtv3:n uutisiinkin! Onneksi noihin muistoihin voi aina palata katsomalla esityksen DVD:ltä tai selailemalla kuvia, ja onpahan mekkokin vielä tallessa. Vaikka luulenkin että nyt päätyisin melko erilaiseen pukuun, en tykkää omastani enää ollenkaan ;D


Peeäs, täytyy vielä päivitellä viime päivien uutisia. Kalajoen lukiolle ja muutamalle muullekin koululle oli esitetty kouluammuntauhkaus, joka kohdistui ystävänpäivälle. Kenellä viiraa päästä niin pahasti, että halua pilata toisten päivän? Kalajoella penkkarit jouduttiin nimittäin perumaan, ja uusi yritys on maanantaina. Lauralta, jonka poikaystävä on siis tämän vuoden abi, kuulin kuitenkin että ainakin jatkoilla oli ollut hyvä meno päällä karmeasta aamusta huolimatta! Toivotaan että samanlainen homma jatkuu tänään wanhojen jatkoilla, sillä ainakin Kalajoelle Merisärkille kerääntyy porukkaa pitkänkin matkan päästä, ja tänä vuonna bileitä vauhdittaa Uniikki. Meillä esiintyi joku Tiskikone.. Hyvää viikonloppua kaikille, ja hei kiitos kysymyspostaukseen tulleista kysymyksistä! Koitan väsätä jonkinlaista vastausta :)

If this would be a perfect world
We'd be together then
Only got just one life this I've learned
 Who cares what they gonna say
I wanna dance, and love, and dance again
Jennifer Lopez: Dance again 
 

2 kommenttia:

 1. aivan ihana tuo iso vaaleanpunainen! oikea mekkounelma<3 millaisen mekon ottaisit jos saisit nyt valita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samaa mieltä, ihailin sitä näytöksessä! :)
   tykkäsin tosi paljon tuosta toiseksi viimeisen kuvan sinisestä mekosta, ja varmaankin ottaisin jonkin sen tyylisen :) tai ehkä pinkkinä!

   Poista