sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Qtsock-viikonloppu

Perjantaina ja lauantaina Oulun keskusta täyttyi ihmisistä. Uutisten mukaan väkeä oli odotettu 28 000 ihmisen verran, tiedä sitten mikä virallinen määrä sitten lopulta oli. Sää oli kaikeksi onneksi mitä loistavin; lämmin ja aurinko paistoi useampaan otteeseen. Erityisesti loppuillasta aurinko on aika jees juttu, kun kaikki näyttää vaaleanpunaiselta ja oranssilta, ja katsellessa ympärillä istuvaa porukkaa voi vain hymyillä. Miten mahtavaa olikaan istua Leeverin puistossa isossa ringissä - niin ja olihan siellä tosiaan muutama muukin..


Ensimmäinen ilta ei alkanut ihan niin kuin olin toivonut. Eeli oli nimittäin kipeänä, ja toimi siis vain illan makutuomarina. Päällehän laitoin luonnollisesti uudet sortsini - eikä tullut yhtään vilpoinen pyöräillessäni tapaamaan Jenniä. Jätettiin menopelit parkkiin Tähtitorni-kahvilan kupeeseen ja suunnistettiin etsimään sopivaa istuskelupaikkaa. Leeverin puisto oli täynnä ihmisiä, joista suurimmalla osalla oli jostain syystä Jack Daniels-toppi tai t-paita. Mikä kumman muotivillitys tämä on? :D Parkeerattiin Jennin kanssa portaille veden ääreen. Aika täydellinen paikka vaihtaa kuulumisia ja jutella enemmän ja vähemmän syvällisiä, kun aurinko lämmittää niskaa ja selkää ja samalla voi tarkkailla ohikulkijoita. Paikallaan ollessa vessahätä kuitenkin kasvaa salassa hiljallee, ja yhtäkkiä rakko onkin jo haljeta. Mäkkäriin siis! Siellä liityttiin muutaman verbalaisen ja niiden siikalatvalaisten kavereiden seuraan, ja käveltiin takaisin puistoon. Loppuilta kului liian nopeasti opiskelijatovereiden seurassa, ja iltaan sisältyi paljon naurua, vessareissuja ja pikaruokaa. Kotona Eelin vieressä olin nukkumassa kolmen aikaan, ja kyllä uni maistuikin!


Ja maistui vielä seuraavanakin päivänä.. Todellinen dagen efter, mutta onneksi ei ollut kiire minnekään ja ruokakin oli valmiina jääkaapissa. Illaksi menin taas keskustaan, ja tällä kertaa Eelilläkin oli jo parempi olo. Lyöttäydyttiin taas Jennin seuraan ja bongattiin hetimmiten samainen porukka, joka oli koolla edellisenäkin iltana. Sama kaava, mutta miksi hyvää muuttamaan. Lähdettiin kotiin päin jo ennen puolta yötä, mutta ihan suunnitelmien mukaan ei matka mennyt. Bussia ei näkynyt, joten ajateltiin kävellä Tuiraan - noh, sama kai kävellä koko matka! Tulos: kaksi väsynyttä englannin opiskelijaa, jotka kaatuivat suoraan sänkyyn heti kotiin päästyään.


Tänään torkutin, torkutin, ja torkutin vielä vähän lisää, ennen kuin viimein pääsin sängystä ylös ja valmistautumaan töihin. Hiljainen päivä, mutta iloiset asiakkaat ja Jennin pikavierailu piristi kummasti. Tästä alkoi jälleen huima neljän vuoron putki. Huomenna, ennen töitä, on luvassa jotain jännää: avainten haku! Olettaen että jono ei ole päätä huimaava ;)

All I need in this life of sin,
is me and my girlfriend
Down to ride till the happy end,
is me and my girlfriend
I wanna feel the sun, the waves,
the wind on my face, the speed, the chase
Icona pop: Girlfriend  

2 kommenttia: