torstai 7. elokuuta 2014

We're sooo going

Ulkona on aikamoisen pimeää, eikä viikonloppuna Sandy Keltin terassilla tarennut istua ilman takkia tai lämmittävää vilttiä. Kuulosta ihan syk... Mitäs tässä höpistään, päivällä oli taas 30 astetta lämmintä ja ihmiset tulee ostamaan jäätelöä bikinit päällä!


Vietin tässä mun viimeiset vapaapäivät tälle kesälle. Halusin ottaa niistä kaiken irti, koska loma on kuitenkin eri asia kuin vapaapäivät töiden keskellä. Vähän pipariksi meni kuitenkin: tiistaina kärsin kammottavasta mahakivusta, ja aurinkotuolin sijaan makasin sisällä sängyssä viltin alla. Success, not. Keskiviikkona duunailtiin Lauran kanssa pari kakkua, jotka tosin epäonnistui aika lahjakkaasti :D Eikä ehditty silloinkaan ulos ottamaan aurinkoa, koska tehtiin meidän ainejärjestön lehteä. Hitsi miten hankalaa kesällä on tehdä kouluhommia, ei kiinnosta pätkän vertaa ja motivaatio huitelee jossain omilla teillään. Ehkä kaikista hankalinta on kuitenkin se, että ollaan nakitettu paljon hommia muille, joten lehden onnistuminen riippuu ärsyttävän paljon muista ihmisistä - jotka on myös lomafiiliksellä. Kun laitetaan yhteen joukko lusmuilevia opiskelijoita ja viikon päässä siintävä deadline, ei hyvältä näytä!


Keskiviikkona ehdin kuitenkin nauttia hyvästä seurasta. Kävin yllätys yllätys jäätelöllä Lauran ja Pinjan kanssa, ja nähtiin myös Marisaa. Oli kiva vaihteeksi päästä itsekin nauttimaan lämmöstä viilentävän jäätelön kanssa, nyt taas ymmärtää asiakkaita vähän paremmin. Käytiin myös kävelemässä rannalla ja istumassa Surffarin terassilla. Juteltiin Pinjan ja Lauran kanssa, miten olisi siistiä mennä yhdessä jonnekin keikalle, ja mietittiin kenen artiestien keikalle voitaisiin mennä. Radiosta kuului mainos Enrique Iglesiaksen keikasta - ja arvatkaa kuka oli meidän artistilistalla! Hieman saatettiin innostua, ja kun liput tiistaina tulee myyntiin, saattaa olla että meidät löytää tietokoneelta heti silloin! Tämä oli niin kohtalo: just kun puhutaan että olisi kiva mennä keikalle porukalla, vaikka juuri Enrique Iglesiaksen keikalle, kuuluu radiosta mainos että kyseinen herra on saapumassa Suomeen ja liput tulee myyntiin ihan pian. So random.


Kaikkien kivojen juttujen voimalla jaksaa vielä viimeiset työpäivät. Enää viikko, ja sitten meikä on niiiiin lomalla. Viimeinkin (oli pakko).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti