torstai 13. marraskuuta 2014

Whats going on?

...Kamppailen kandin kanssa. Lauantaiksi pitäisi olla valmiina noin 4000-5000 sanaa tai noin 10 sivua, mutta aina löytyy joitain parempaa ja kivempaa tekemistä. Onneksi huomisen biologian luento peruuntui, joten vielä on pari päivää aikaa kiristää tahtia!

...Viikonloppuna kävin tsekkaamassa Ideaparkin. Nurisin Eelille, kun päätettiin pyöräillä sinne, mutta se olikin tosi lähellä! Alkusyksystä eksyttiin melkein sinne asti kun käytiin kävelyllä - ja siis nimenomaan eksyttiin. Siksi ajattelin että sinne on pitkästi, mutta pyörällä meni vajaa 20 minuuttia! Omalta osalta kyllä vähän turha reissu, kun en löytänyt mitään.. Innolla odotin Bik Bokia, kun en siellä ole ikinä käynyt, mutta oli aika pettymys; tuntui että siellä oli vain lyhyitä kukkaisia röyhelötoppeja. Muuten tykkäsin Ideaparkista, paljon liikkeitä ja mahtui shoppailemaan!

...Tällä viikolla yliopisto oli täynnä eksyneen näköisiä pieniä ihmisiä, kun keskiviikkona ja tänään vietettiin Abipäiviä. Se tarkoitti tietysti ständeilyä, ja pääsinkin mainostamaan englantilaista filologiaa abeille. Mukavaa hommaa, onhan enkun (ja ruotsin) opiskelu ollutkin kivaa. Toivottavasti saadaan ensi vuonna innokkaita ja motivoituneita fukseja!

...Sanoinko jo, että kamppailen kandin kanssa? Ihan tylsää hommaa.

...Viikonloppuna tytöt lähtee juhlimaan! Ajateltiin lähteä Lauran ja Jennin kanssa 1Bariin, kun siellä on sellainen blogi-iltama teemalla Black and White. Pitkästä aikaa viikonloppuna viihteelle, osaakohan sitä enää ollakaan ilman haalareita ja opiskelijatovereita...

...Kandista huolimatta tämä viikko on ollut mukava. Eilen käytiin porukalla Elisan luona kylässä, ja lähtiessä sanoikin miten kiva oli nauraa. Nauraa vedet silmissä ja muistella kaikkea viimeaikaista. Jotkut ihmiset vaan on sellaisia tapauksia. My people.

...Nyt kyllä avaan sen kanditiedoston. Mun viikonloppu alkoi tänään, joten jaksan olla ahkerana eikö vaan! Yeah!

I keep going to the river to pray
'Cause I need something that can wash all the pain
And at most I'm sleeping all these demons away
But your ghost, the ghost of you
It keeps me awake
Ella Henderson: Ghost

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti