sunnuntai 2. marraskuuta 2014

marraskuu

Marraskuu, vuoden paras kuukausi! Johtuen tietysti siitä, että se on mun synttärikuukausi :) Tänä vuonna on vähän mitätön ikä, 21 (vaikka tuntuukin liian suurelta hui) niin ajattelin ettei sitä tarvitse juhlia sen kummemmin, tai ainakaan mitään pippaloita järjestää. Nooooh... :D Katsotaan nyt mitä tässä keksii! Synttäripäivä osuu tänä vuonna maanantaille, mutta sitä edellisenä viikonloppuna ajattelin mennä käymään Jyväskylässä kamuja moikkaamassa. Ja eiköhän sitä jotakin hauskaa keksi opiskelijakavereiden kanssa myös! Eelin kanssa ajateltiin käydä syömässä ja elokuvissa, mutta saan kuulemma valita jonkin pienen lahjankin. Onhan se aina kiva päästä avaamaan jokin pieni paketti :) Joskun näin jonkin koruliikkeen mainoksessa lausahduksen "Mitä pienempi paketti, sitä iloisempi tyttöystävä" - aika hyvin sanottu!

Selailin tänään sitten joitain nettisivuja ja mietin mitä haluaisin. Kellon, sormuksen ja kaulakorun oon joskus jo saanut, joten päädyin sitten rannekoruun! Jotain simppeliä ja nättiä, mutta ei mitään liian siroa ja juhlavaa, jotta korua tulisi pidettyä arkenakin. Päädyin seuraavaan kahteen vaihtoehtoon: ensimmäinen on Timanttisilta hopeinen rannekoru, ja toinen Kultajouselta hopeinen rannekoru. Molemmissa on sama idea, eli avolenkeistä koostuvasta ketjusta roikkuu sydän, joka onkin sitten erottava juttu korujen välillä. En osaa päättää kummasta tykkään enemmän! Onneksi ei heti tarvitse päättää, sillä luultavasti tehdään kuitenkin niin, että mennään yhdessä liikkeistä katselemaan ja saan sitten valita :)


Marraskuu on muutenkin käynnistynyt aika hyvin. Eilen kävin Lauran ja iskän kanssa katsomassa Kärppien peli Saipaa vastaan, ja Kärpät vei 3-0! Oli hauskaa mutta yhtä mukaansa tempaavaa kuin aina, ja mukavaahan se oli kun Kärpät voitti. Tänään heräsin talveen, kun yön aikana oli tullut lunta, ja puut ja maa oli ihan valkoisena. Nämäkään lumet ei varmasti jää; ei marraskuu turhaan ole se pimein kuukausi. Mutta hei, saapahan ainakin hyvällä mielellä polttaa kynttilöitä ja katsella parvekkeen kaiteella olevia joul.. siis talvivaloja :)

2 kommenttia:

  1. Unohdit mainita että käytiin Caiossa yksillä! >:o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävimme Caiossa yksillä voimakkaasti maistuvilla minttukaakaoilla!

      Poista