perjantai 31. lokakuuta 2014

Halloween, in the dead of the night, hear me scream


Hyytävät Halloweenit kaikille! Viime postauksesta on taas vierähtänyt aikaa; jännä miten viikot hurahtaa kaikkeen muuhun paitsi esimerkiksi tenttiin lukemiseen. Tästä voi nyt tehdä sen johtopäätöksen, että ei, en lukenut läheskään tarpeeksi taloustieteen tenttiin, ja kyllä, tein uuden ennätysajan tentissä istumisen suhteen. Muuten ei ole kauheasti tapahtunut mitään merkittävää, joten hyppään suoraan muistelemaan keskiviikkoa, jolloin käväisin juhlimassa Halloweenia!


Tänä vuonna meidän ainejärjestö Verba lyöttäytyi yhteen logopedien eli Communican kanssa, ja järjestettiin yhdessä Halloween-bileet Kaarlessa. Bileet kulki nimellä Mörköjen yö, mutta ainakaan nimen puolesta ei voi sanoa että se olisi houkutellut väkeä; olin yliopistolla myymässä lippuja kolme tuntia putkeen, ja lippuja meni hävettävän vähän. Kaarlessa oli kuitenkin just sopivasti väkeä - mahtui tanssimaan ja istumaan mutta oli kuitenkin hyvien bileiden tunnelma. Aloiteltiin pienellä verbaisella porukalla Jennin luona, ja siellä myös laittauduin loppuun. Tänä vuonna olin - ratatatatataa - hiiri! :D Mulla oli, luonnollisesti, pieni asukriisi. Olin jo hyvissä ajoin päättänyt että hiiriteemalla mennään, mutta olisin halunnut uuden pikkumustan. Kävin edellisenä viikonloppuna penkomassa keskustan kauppoja, mutta ei oikein ollut minkäänlaisia mekkoja. Aika jännä, kun pikkujoulukausi alkaa kuitenkin olla pian hyvällä mallilla. Noh, sitten kriiseiltiin ja lopulta päädyin laittamaan pitsisen paidan joka on oikeasti mekko! ja tavallisen leveähelmaisen mustan hameen, sekä vielä söpöt polvisukat. Korvien sekä hiirimeikin kanssa kokonaisuus oli siis sellainen söpö hiiri - ja minä kyllä tykkäsin, varsinkin kun viime vuonna olin sellainen slutty bloody nurse :D


Kaarle on kyllä aina kiva paikka! Vähän harmittaa, ettei ole tullut käytyä siellä kuin opiskelijabileissä. Nyt sinne oli laitettu Halloween-koristeita ja oli myös monia pukeutuneita; kivalta näytti! Ja mikä parasta, hyviä juomatarjouksia! Täytyy kuitenkin myöntää, että vaikka olin odottanut bileitä, ei ollut fiilistä juhlia, ja lähdinkin kotiin aikaisin. Kuulemani juttujen mukaan oli kuitenkin ollut aika hyvät pippalot!


On ollut jotenkin vaikea virittäytyä arkeen loman jälkeen. Toisaalta yliopistolla on kivaa, ja on ihana nähdä kaikkia kavereita. Ehkä opiskelukin alkaa taas pian maistumaan; vähän parempi olisi! Seuraavat hommat, mitä pitäisi värkätä, on tieteellisen esseen muokattu versio, johtamisen peruskurssin kotitentti, sekä puhe muntligin kurssille. Ei onneksi niin hirveästi hommaa, vaikka saa nähdä millainen urakka tuo kotitentti on... Tämän illan saa kuitenkin ottaa rennosti, eiks je? Eli Vain Elämää ja sipsiä, ja hei huomenna kärppäpeli!

2 kommenttia: