torstai 23. lokakuuta 2014

At least that's what people say

Aaaand I'm back home. Loma menee aina aivan liian nopeasti; varsinkin, kun on reissussa. Ensin muutama päivä Kalajoella meni hujauksessa, sitten mutka Oulussa ja kohti Sodankylää. Saatiin porukoilta Audi lainaan, ja huristeltiin sillä Eelin kanssa kohti pohjoista. Mukavaa vaihtelua, ettei tarvinnut stressata juna-aikatauluja, sillä en yhtään tykkää matkustaa junalla... Nyt saatiin mennä ihan omalla aikataululla ja katsella rauhassa nättejä maisemia. Aurinko paistoikin sekä meno- että tulomatkalla, ja varsinkin tänään kun ajeltiin kotiin päin, huurteiset ja lumiset puut kimalteli ihanasti auringossa. Ja tietty Audin keula myös!


Sodankylässä oli meidän lisäksi pari mummun ja paapan ihanuutta kyläilemässä, ja oli kyllä kiva nähdä niin paljon elämää. Ja pääsinpäs itsekin vähän pitämään hauskaa! Leikittiin legoilla rakensin ihan älyttömän hienon hevostila-kahvila-rakennelman! ja pelattiin pleikkarilla, oltiin avaimen piilotusta ja paistettiin makkaraa ja vaahtokarkkeja pihanuotiolla. Lappi näytti myös parhaat puolensa, sillä pakkasen ja lumen lisäksi näin ihania kirkkaita revontulia ja tietysti poroja! Kokonaisen porotokan näin, niin siistiä! Reissu oli taas vaan liian lyhyt, olisin voinut vielä pari yötä ainakin rakennella legoilla, syödä anopin herkkuruokia, hellitelllä vauvaa, ja käydä aina päivän päätteeksi saunassa revontulia ikkunasta ihaillen. No, seuraavaan kertaan sitten!


Loppulomaksi pitänee taas ryhdistäytyä, laittaa herkut nurkkaan ja kaivaa koulukirjat esiin. Huomenna on sitä paitsi yksi luento - ja vieläpä biologiaa! Ei, en ole vaihtanut alaa, vaan kyseinen kurssi kuuluu matkailun sivuainekokonaisuuteen. Koko homma on mun mielestä ollut vähän liibalaabaa ja aivan erilainen kuin oletin, joten kiinnostus ja motivaatio myös tätä kurssia kohtaan on karanneet käsi kädessä. Onneksi lauantaina pitää käydä vähän kiertelemässä kauppoja ja shoppailemassa ensi viikon Halloween-pippaloita varten, ei käy liian rankaksi tämä elämä!

Mutta nyt lomaillaan ja myös reippaillaan, can do!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti