sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Snapchatting

Alkaa pikkuhiljaa loppua otsikot näille Snapchat-postauksille :D Luvassa siis melkoisen monta Snapchat-kuvaa, ja kyseisestä palvelusta minut löytää nimellä meerijuulia! Vaikka täytyy tunnustaa, että blogi ei ole ainoa media joka on kärsinyt kadosta; myös Instargram ja Snapchat ovat olleet jopa harvinaisen hiljaisia. Ehkä sitä voi kuitenkin pitää merkkinä siitä, että on tullut keskityttyä olennaiseen! Aikaisemmin mulla oli tapana tehdä Instagram-postauksia, mutta vaikka käytän päivästä huomattavan paljon aikaa sen selaamiseen, en itse enää päivitä sitä kovin usein. Vähän tylsää oikeastaan! Mutta siellä on käynyt sama juttu kuin Facebookissa; kynnys päivittää on korkea kun jutut säilyy siellä kauemmin ja tavoittaa suuremman yleisön kuin Snapchat. Tai sitten mun elämä vain on niin kovin yksitoikkoista, ettei päivittämisen aiheita kertakaikkisesti löydy :D Mutta keskitytäänpä nyt hetkeksi sinne keltaisten haamujen maailmaan kuitenkin, here we go!1. Mennään itse asiassa niinkin kauas ajassa kuin viime vuoden puolelle! Vuoden viimeinen tentti oli tiedeviestintää. // 2. Ei muuten mennyt niin hyvin kuin luulin :( Sain 3, mutta odotin parempaa, sillä tentissä sai olla lunttilappu mukana ja osasin sen avulla vastata hyvin kaikkiin kysymyksiin. Kai se myös sitten nosti arvosteluasteikkoa... Mutta niiiin pettynyt en ole, että alkaisin uusimaan kuitenkaan! // 3. Lomaselfie kera punaisten poskien ja tummien silmänalusten


1. Maanantain kauniit maisemat ja alhaiset fiilikset // 2. Ennen joulua daddyn luona syömässä // 3. Sitten siirrytäänkin Kalajoelle, ja pikkujoulujen jälkeisiin tunnelmiin. Pikkujoulut olivat ihanat ja railakkaat, ja ilta lainasi onnellisuutta seuraavalta päivältä.. On muuten aika kurjaa olla darrassa jossain muualla kuin omassa kotona; kyllä kaipasin omaa halityynyäni!


1. Vissiin "kylälle" lähdössä, eli Kalajoen keskustaan. Kotikoti sijaitsee sivukylällä Tyngällä, ja aina kun mennään vaikka kauppaan keskustaan, lähdetään kylälle. Siellä asuessa se oli ihan normijuttu, mutta nykyään se ei tunnu enää omalta sanonnalta, mutta toisaalta, kaupoille lähteminen Kalajoen "keskustaan" ei sekään kuulosta oikealta :D // 2. Lomalla tutkiskelin lipastoja ja löysin omia vanhoja vihkoja ja päiväkirjoja... Some deep shit. // 3. Saatiin kuin saatiinkin valkoinen joulu, ainakin hetkeksi!


1. Sitten aattoa! // 2. Kuusi tuodaan meille yleensä aatonaattona, niin nytkin. // 3. Meidän joulupöydässä oli kaikkea herkullista ja myös isot lautaset, jotka huomaamatta tuli lapattua tavallista täydemmäksi. Ähkyhän siitä seurasi joka kerta, kun ei vain oppinut, että silmät syö enemmän kuin suu!


1. Meitsi ja lahjakasa // 2. Tiedättekö sen meemin johon tässä viittaan? Jos ette, googlatkaa. Iskee ainakin minuun ihan täysillä :D // 3. Joulun alla käytiin kirjastossa hakemassa lukemista, mutta häpeäkseni tuo kirja jäi ainoaksi jonka ehdin Kalajoella lukea. Mutta oli hyvä, suosittelen!


1. Joulun ajan herkkuja nams // 2. Uudet sukat jalassa! // 3. Maailman kaunein kisu, joka on aina niin kuvauksellinen! Kun vain malttaisi pysyä paikallaan yhtä hyvin kuin tässä kuvassa...


1. Kun luonto antaa parastaan! // 2. Aaand to Oulu. Vietettiin uutta vuotta tyttöjen ja poikien kanssa Millan luona, ja pöytä oli koreana! // 3. Ihania tyttöjä! Miten onnellinen olenkaan siitä, että hyvät ystävät on pysyneet vuosien saatossa, ja meidän porukassa ei ikinä tule tylsää!


1. Vuosi vaihtui kertakaikkisen ihanissa merkeissä! // 2. Viimeinen, lupaan // 3. Seuraavana ilta olikin kiva vaan köllötellä kotona ja hoitaa väsymystä.


1. Silloin nuo pakkaset tuntui jäätäviltä, ja varmasti nyt nollakelien jälkeen vielä kylmemmiltä! Onneksi mennään koko ajan kohti kevättä, joten noihin lukemiin ei toivottavasti palata. // 2. Joskus ei vaan lähde; varsinkin sunnuntait on niiin saamattomia päiviä liian usein. // 3. No se pinaattikeiton uusi tuleminen! Edelleen toimii.


1. Suomi-sukat toimi! Pikkuleijonathan vei voiton, jee! // 2. Tajusin tammikuussa, että viime shoppailuista on jo aikaa. Nyt lyhyen ajan sisällä sen sijaan on tullut käytä kaupoilla vähän liian usein, milloin keskustassa ja milloin Ideaparkissa... // 3. The Sistas


1. Tammikuun alussa vietettiin papan synttäreitä // 2. Paikkana toimi Willa Haliwiliwau tai joku vastaava, joka oli kyllä tosi jees tuollaiseen tilaisuuteen. // 3. Päivän look


1. Meidän yliopistolle vaihtui Unirestan tilalle ravintoloita pyörittämään Fazer-Amica. Tähän mennessä oon itse ollut tyytyväinen ruokiin, sillä ne on olleet maukkaita ja yleensä on myös löytynyt aina jokin vaihtoehto, jota syödä, ja leipä- ja salaattivalikoima on parantunut. Miinusta kuitenkin siitä, että aluksi ei ollut erillisiä salaattilautasia, erikoisannokset (salaattibaari, grilliannokset) ei ole Unirestan tasoisia ja lautaset on pienempiä. Lisäksi evääksi ostettavat smoothiet, sämpylät yms on kallistuneet huomattavasti! // 2. Gotta love that ulkoilmavalaistus // 3. Jos se 14 astetta oli jäätävä, entäs nuo kolmenkympin pakkaset? Jo meidän kämppäkin oli hurrrjan kylmä.


1. Kuvassa näkyy mun alkuvuoden perusasu, sillä menin ihastumaan poolokauluksisiin toppeihin - vaikka jossain vaiheessa vannoin, etteivät ole mun juttu. En ole ostanut kyseistä mallia kuitenkaan kuin mustana ja harmaana, mutta niitäkin on jo helppo yhdistellä vaikka mihin! // 2. Vaikka moni laskentatoimen juttu aukesi laskuharjoituksissa, on kuvan ristiinvyörytys vielä siellä harmaalla alueella. Sen sijaan normaali vyörytys sujuu, mikä on jo ihan positiivista // 3. Laitan kuvia meistä harvoin minnekään mediaan, enkä oikein tiedä miksi. Jotenkin en vain ole sellainen tyyppi, että alkuhuuman jälkeen tahdon julistaa meidän juttua koko maailmalle. Toki kirjoitan siitä täällä blogissa koska, noh, se nyt on mun arkea ja jokapäiväistä elämääni, mutta muuten parisuhde on mulle aika yksityinen juttu. Kyllähän me tehdään paljon kaikkea ihanaa, mutta jotenkin niiden juttujen esitteleminen sosiaalisissa medioissa tuntuu niin teennäiseltä. Mieluummin nautin niistä keskenämme ja jakamalla kuulumisia kavereiden kanssa.


1. Viimeinen hallituskauteni tapahtuma oli hallituskaronkka, jossa uusi ja vanha hallitus viettivät iltaa yhdessä. Käväisin tapahtumassa, mutta tipattoman takia en jaksanut jäädä katsomaan muiden ryyppäämistä... Joka vuosi hallituskaronkan aikaan olen ollut tipattomalla ja jäänyt aina paitsi hallituspullosta... // 2. Talven ensimmäiset ja ainoat kameraan ikuistetut huururipset, ja nekin vauhdista otettuna; ei tuohon pakkaseen paljon pysähdytty kuvailemaan! // 3. Omaa kandiani lukiessa, olin kyllä ylpeä kädenjäljestäni ja ihan ansaitusti sain siitä parhaimman mahdollisen arvosanan. Harvinaista että myönnän onnistuneeni jossain!


1. Burnt - Liekeissä oli loistoleffa, jota suosittelen kaikille, enkä vähiten siksi että siinä on Bradley Cooper. Tai siis, ei leffa automaattisesti ole hyvä jos siinä on Bradley Cooper, mutta kyllähän se pisteitä nostaa! // 2. Kylläpäs reuhka näyttää pitkältä, nyyh // 3. Mukin tekstin perusteella kehollani on oikeasti huutava pula kahvista, vaikka en sitä olekaan ikinä oppinut juomaan


Aand we're done! Tai ei sentään, mutta Snapchat-kuvat jatkuvat vielä seuraavassa postauksessa, sillä niitä olikin yllättävän paljon. Vielä siis postauksen verran luvassa puolen naaman selfieitä, silmäpusseja ja lähes joka kuvaan yltäviä mustataustaisia kuvatekstejä; stay tuned!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti