sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Valentine's day

Pitkän tauon jälkeen on aina niin vaikea palata kirjoittamaan, varsinkin, kun koko blogimaailma on ollut mun osalta tauolla. Oman blogini lisäksi myös lähes kaikki muut blogit on jääneet takavasemmalle, mutta ehkä välillä hyvä niin. Onpahan tullut keskityttä muihin asioihin ihan kunnolla, ja seuraavaan postaukseen ajattelikin koota viimeaikaisia kuulumisia snapchat-kuvien muodossa. Lyhyesti sanottuna: työhakemuksia, kandihakemus, vaihtohakemus... Onhan näitä!


Tänään olen kuitenkin viettänyt ystävänpäivää harvinaisen romanttisissa tunnelmissa. Yleensä se valentines-puoli on jäänyt vähän vähemmälle ja oon keskittynyt omien ystävien seuraan, mutta tänä vuonna Eeli ehdotti, että tehtäisiin jotain hänen kaveriensa kanssa. Meillä oli siis tuplatreffit, ja käytiin ensin kiinalaisessa syömässä ja sen jälkeen leffassa. Kiinalainen buffet oli minusta aika kiva, kun sai kokeilla eri makuja ja pojatkin sai mahat täyteen! Lisäksi tässä kiinalaisessa oli myös sushia, mikä sekin oli positiivinen yllätys. Tuli monta aasialaista makuelämystä kerralla, ja nyt perinteinen arkiruoka maistuu taas jonkin aikaa! Ruokailun jälkeen käytiin hakemassa herkkuja Makuunista ja istuttiin Finnkinon pehmeisiin penkkeihin katsomaan Deadpool, joka oli kyllä todella hyvä. Hauskaa huumoria, toimintaa, ja vähän sitä romantiikkaakin ystävänpäivän fiiliksiin sopien. 

Keskustassa törmättiin myös elokuvan kuvauksiin, sillä uutta Pako-leffaa kuvataan myös täällä Oulussa! Todellista actionia ei päästy näkemään, mutta ajettiin kuvauspaikan ohi ja bongattiin the kultainen mersu, kuvausryhmä sekä kumollaan oleva auto. Onhan se leffa nähtävä ihan senkin takia, että Oulu pääsee edustamaan! Ja aikoinaan tuli katseltua kaikki Paon tuotantokaudet, joten elokuvaa odotellessa...


Vaikka tänään en ihmeemmin nähnytkään omia ystäviäni, ovat he kovasti mielessä. Perjantaina vietettiin iltaa Saanan kunniaksi, sillä Helsinkiin paennut tyttönen tuli pitkästä aikaa käymään Oulussa. Ja oli niin hauska ilta, tuollaisia tyttöjen iltoja kaipaisin niin paljon lisääkin! Voi huoletta puhua kaikesta, ja se on vastavuoroista. Tykkään myös yhteisestä tekemisestä; perjantaina laitettiin tyttöjen kanssa pystyyn salaattibuffet, ja laskiaistiistaina kokkailtiin Lauran ja Millan kanssa bataattiranskalaisia, aurajuustodippiä ja hunajasiipiä. Vitsaillaankin usein siitä, miten meillä on ruokabileitä, sillä meidän iltamista ei kyllä herkut lopu kesken! Mutta ei me yleensä pelkän ruuan takia kokoonnuta yhteen; taitaapa sieltä löydy jonkin muunlainenkin liima, joka pitää meidät yhdessä. 

Joskus tämä kirjoittaminen ei vain suju, ja täytyy myöntää, ettei se koske vain blogia. Alan pikkuhiljaa olla pulassa seminaarityöni kanssa; aihe on vielä tarkentamatta, lähdekirjallisuus puuttuu, enkä ole edes aloittanut kirjoittamista. Jonkinlainen tukiryhmä voisi olla paikallaan! Pitäisi vain löytyy kunnolla aikaa perehtyä aiheeseeni, sillä nyt tuntuu että välttelen tietokoneen avaamista parhaani mukaan. Muiden opiskelujuttujen suhteen oon onneksi pysynyt kartalla hyvin, ja uskokaa tai älkää, jopa laskentatoimi alkaa avautumaan! Teorialuentojen sijaan ollaan alettu laskemaan, mikä on selventänyt monia asioita ja itse asiassa ymmärränkin noita asioita. Toki on paljon asioita jotka pitää muista ulkoa, joten ei tentti mikään läpihuutojuttu tule olemaan... Onneksi se ei kuitenkaan haittaa, sillä tämä kurssi on ylimääräinen kauppatieteiden perusopintojen kokonaisuudestani, jonka luen mukaan kanditutkintoon. Ja sen saan muuten ulos tämän kuun lopussa! Vihdoinkin :D 

In short, hyvin rullaa. Kahdessakin viikossa voi tapahtua vaikka mitä, joten siitä lisää seuraavassa postauksessa! Adjö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti