sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Kevätterveisin

Heippa pitkästä aikaa! Skippaan tässä nyt kaikki selittelyt postaustauosta, ja siirryn suoraan mukavempiin aiheisiin, eli kevätkuulumisiin. Lyhyesti, maaliskuu on ollut erittäinkin hyvä. Mitä nyt tällä hetkellä kärsin pienestä kevätflunssasta, mutta sekinhän oikeastaan kuuluu asiaan! Ajattelin kertoa kuulumisia listaamalla viime aikojen positiivia juttuja, sillä näitä listauksia olen itsekin lueskellut muista blogeista ja ne kieltämättä kohottaa aina mielialaa, joten täältä pesee!


♥ Mulla on ollut tapana aloittaa monet postaukset puhumalla säästä, joten jatketaan samalla linjalla - kevätaurinko! Voiko piristävämpää asiaa ollakaan? Vaikka lämpöasteet on tippuneet takaisin nollan alapuolella, auringon ansiosta lumet alkaa pikkuhiljaa sulamaan, ja itsekin uskalsin jo kerran pyöräillä yliopistolle. Tosin se johtui kyllä myös siitä, että olin kiireinen; muuten en missään nimessä enää pyöräile talvisin. Muutamat mustelmat ja kaatumiset liukkailla keleillä, joko pyörän selässä, sitä taluttaen tai ihan vain kävellen, ovat opettaneet ihan tarpeeksi. Vaikka aurinko meinaa herättää vapaapäivinä hieman turhan aikaisin paistamalla suoraan sänkyy, sen voimalla toisaalta myös jaksaa sitten nousta ylös. Päivät on pidempiä, yliopistolla tarkenee jälleen, ja vaikka kaihoisasti luen Etelä-Suomen huikeista plus-asteista, on mulla silti vahva luotto siihen, että kevät saapuu tännekin ihan tuota pikaa!

♥ Viime postauksessa valittelin työnhausta ja työttömyydestä, ja universumi taisi kuulla mun valitusvirret, sillä sain kuin sainkin kesätöitä! Vieläpä juuri siitä paikasta, jonka haastattelussa loistin lähinnä tyhmillä vastauksillani; tai siltä se ainakin tuntui. Eipä se siis ihan huonosti voinut mennä :) Tosin epäilys on alkanut nostaa päätään, kun tuleva pomo ei ole soittanut jotta voisimme kirjoittaa sopimukset ja muuta vastaavaa, ja alan jo kuvitella keksineeni koko jutun ja ymmärtäneeni asian ihan väärin. Onneksi kesään on vielä aikaa, ja tuskin mun valtava innostus nyt ihan turhasta saattoi johtua, vai mitä? Niinhän? Nyt pidän peukut pystyssä lopuille kavereille, että heilläkin lykästäisi työhommien suhteen!

♥ Olen saanut iloita monen ystäväni puolesta, ja se jos jokin piristää mieltä. Olen kuullut iloisia uutisia niin asumistilanteiden kuin matkustamisen ja työnsaannin puolesta, ja liputan jokaiselle mun kaverille yhtä lailla. Tiedän heidänkin olevan iloinen mun puolesta kun jotain ihanaa tapahtuu :) Ja hyvä niin; eihän ystävyyden tulekaan perustua kateuteen tai turhanpäiväiseen vertailuun. Toki ihailen ystävissäni heidän luonteenpiirteitään, sisustussilmäänsä ja monia materialistisia asioita, mutta viime vuosina olen ihan tietoisestikin kääntänyt sen kateuden jaa harmistuksen iloksi ja ihailuksi. Meille kaikille kyllä osuu kohdalle hyviä asioita, ja niitä odotellessa positiivista energiaa voi saada muilta :) 


♥ Hiihtoloman loppupuoliskolla rentouduin kotona, vein Lauran ja PP:n heille ensimmäistä kertaa kiinalaiseen syömään, ja matkustin Eelin kanssa Sodankylään. Oli taas niin mukava käydä pohjoisessa, nähdä toista perhettäni ja leikkiä Eelin siskonpojan Justuksen kanssa. Maailman hurmaavin pikkumies! Justuksen kanssa pelattiin junapeliä, ja koko porukalla käytiin paistamassa makkaraa Luostolla. Rinteet nähdessäni alkoi kyllä houkutella sinnekin meneminen, mutta taitaa tänä talvena jäädä lautailut välistä. Matkalla kotiin päin pysähdyttiin vielä eräillä kolmivuotissynttäreillä, ja niin ihania kuin lapset ovatkin, se juokseminen ja huutaminen lykkäsi vauvakuumetta taas hetken :D Eiköhän nuo sukulaislapset riitä hetkeksi!

♥ Seminaarityö on edennyt! Ainakin hitusen verran. Ihana siskoni löysi minulle aihettani vastaavan tutkimuksen, ja siitä se ajatus sitten lähti. Nyt on koossa kasa avainsanoja, teoriakirjallisuutta ja aimo annos motivaatiota; kunhan vaan löytyisi sitä aikaakin. Ajanpuute on edelleen suurin ongelmani, mutta ainakin nyt tiedän, etten ole ihan hakoteillä aiheeni kanssa!

♥ Sain vihdoin virallisen hyväksymispakettini tulevasta vaihtoyliopistostani. Jotenkin oletin, että siellä olisi enemmän kaikkia oheisjuttuja, kuten vaikka esitteitä tai haalarimerkki, mutta sen sijaan paketista paljastui virallisia lappusia muun muassa viisumiasioihin liittyen. No, ainakin nekin asiat saa nyt rullaamaan! Asuntohakemukseni pitäisi nyt olla kai käsitelty ja ok, ja kurssi-ilmoittautumistietoni laitan menemään tänä iltana. Ihanaa, vaikkakin välillä stressaavaa, että saa oikeasti hoitaa näitä vaihtoasioita eteenpäin!

♥Vaihtoasioiden tiimoilta näin eilen erästä toista tyttöä, joka on myös lähdössä Greensboroon ensi syksynä. Katseltiin lentoja ja juteltiin vähän siitä, mitä haluttaisiin nähdä vaihdossa ollessa. Löydettiin hyvät lennot, ja vaikka ensin yritettiin kikkailla varaamalla lennot erikseen Helsingistä Washingoniin ja sieltä Greensboroon, päädyttiin kuitenkin ratkaisuun, että ostetaan koko matka kerralla. Niin New Yorkissa kuin Washingtonissakin on nimittän useampi lentokenttä, ja lentoaikojen osuessa kohdalleen olisi pitänyt vaihtaa kenttää. Maksetaan siis nyt vähän enemmän, mutta ainakin päästään ajoissa ja vähän helpommalla perille! Lisäksi innostuttiin muista reissusuunnitelmista, ja nyt mielessä on jo aika hyvä reitti, jonne lähdetään seikkailemaan lukukauden päättymisen jälkeen. Olen niin onnellinen siitä, ettei tarvitse lähteä noin kauas yksin! Totta kai aion tutustua niin moneen ihmiseen kuin mahdollista, mutta samalla on ihanaa, että siellä on ainakin yksi tuttu jonka kanssa olla ja matkustaa. Suunnitelmien myötä alkoi poltella lähteä jo; en voi uskoa että sanon tämän, mutta menisipä kesä nopeasti!


Sellaista tänne! Mua ihan harmittaa, miten vähän aikaa blogille on viime akoina jäänyt. Iltaisin on vain niin paljon muuta tekemistä, ja hyvähän se onkin panostaa koulujuttuihin. Toisaalta kaipaisin myös lisää postausaiheita, sillä kuulumiset on niin peruskauraa. Kiinnostaisiko ketään tietää esimerkiksi millaisia vaatehimotuksia mulla on keväälle? Tai tarkemmin mun matkasuunnitelmista vaihtoajalle? Entäs onko siellä opiskelupaikkaa miettiviä, joita kiinnostaa englannin opiskelu? Ehdotuksia otetaan vastaan enemmän kuin mielellään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti