sunnuntai 8. toukokuuta 2016

I'm locked in your mind

Hola täältä sohvan nurkasta! Ei tosin enää nenäliinavuoren keskeltä; wappurutto sai nimittäin otteen minusta, ja vappupäivänä alkanut kurkkukipu äityi kunnon flunssaksi. Teetä on kulunut paljon ja nyt ollaan kuitenkin jo aika lailla paranemaan päin, ja mennään uudella energialla kohti alkavaa viikkoa!


Heti vapun jälkeen aloitin kesätyöpaikassani, ja kuluneeseen viikkoon mahtui kolme työvuoroa. Työpaikka vaikuttaa kivalta ja työporukka mukavalta ja rennolta, mutta silti vähän kadehdin niitä, jotka saavat lomailla ennen töitä. Itsellänikin olisi vielä pari koulujuttua, jotka pakosta jäävät nyt taka-alalle. Ja kun ilmat on olleet niin hyvät, ei koneella istuminenkaan pahemmin houkuttele! Oulussa ollaan saatu nauttia ihanasta auringosta ja hiljalleen lisääntyvästä lämmöstä; me like! Flunssan takia pyöräilin töihin vain yhtenä päivänä, mutta voi juku miten siitä kymmenen minuutin matkasta ehtikään nauttia. On ihanaa, että työpaikka on pyöräilymatkan päässä, mutta vielä mukavampaa on se, että pyöräilyreitti menee metsän keskellä, järven vieressä. Perjantai-iltana kotiin päin polkiessa bongasin niin monta vesilintua, joista erityisesti jäi mieleen rannassa uiskenteleva joutsenpariskunta. Niin söpöjä!


Viikonloppuna kävin pyörähtämässä äitienpäivän merkeissä Kalajoella, jossa oli vielä lämpimämpää kuin Oulussa. Kahviteltiin terassilla, ja tuulesta huolimatta ei tullut edes viileä. Siellä maaseudun rauhassa oleskellessa aloin taas hetken kaivata kesää ja kesän viettämistä kotikotona, vaikka tiedän, että olen jo kasvanut sen yli. Kaipaan omaa rauhaa aivan liikaa voidakseni olla kolme kuukautta kotona :D Kuitenkin, se alkavan kesän tuoksu toi mieleen sen kahdeksantoistavuotiaiden tyttöjen kesän, jolloin mentiin eikä meinattu. Sunnuntaiset työvuorot meni vaikka päällään seisten, mutta toista se on nykyään. Muistelen usein menneitä kesiä tietyllä haikeudella, mutta kuitenkin iloisesti. Ja sitä paitsi, tämän kesän kohdalla mulla on ihan erityisen hyvä ja odottavainen fiilis, vaikka mitään suunnitelmia ei olekaan. Se ehkä onkin kaikista kummallisinta; yleensä teen paljon suunnitelmia ja haaveita, mutta tälle kesälle suuri suunnitelma on lähinnä olla ja mennä ilman suunnitelmia. Työt tulee rytmittämään kesää aika lailla, mutta uskon, että sen avulla vapaapäivistä saa enemmän irti. En malta odottaa juttuhetkiä tyttöjen kanssa, pitkiä päiviä uimarannalla, tai aikaiseen venyneitä kesäöitä.


Ehkä jotain vielä kuvien tunnelmastakin. Oma mamma on tietenkin äideistä parhain, ja porukalla ostettiin äitienpäivälahjaksi Kalevala Korun Roosa nauha -korvakorut. Äiti sai joululahjaksi siihen kuuluvan kaulakorun, joten korvikset oli oiva lisä täydentämään sarjaa. Ja kukapa nainen ei tykkäisi koruista? Nämä kyseiset Roosa nauhan korut myös tietääkseni poistuu Kalevala korun mallistosta, joten myös siinä mielessä nyt oli sopiva aika. Itsekin olen kovasti ihastellut kyseisiä koruja, sillä ne on tehty Kalevala koun Lähde-sarjan tyyliin, ja ne ovat ihanan yksinkertaisen kauniita. Ehkä vielä joku päivä saan itsekin lahjaksi Lähde-sarjan kaulakorun, käsikoru sarjaan löytyy jo!


Ensi viikolle luvassa ystävien kanssa kahvittelua, jääkiekkoa, kouluhommia, ja viikonloppu menee töissä. Toivottavasti luvassa on myös runsaasti aurinkoa, vaikka sääennusteet vähän huolestuttavalta näyttääkin. Mutta jos sadetta saadaan, ainakin täytyy keskittyä koulujuttujan loppuun kirjoittamiseen kunnolla. Tai ehkä blogin kirjoittamiseen. Prioriteetit kuntoon, eiks je!

I'm not the prettiest you've ever seen
But I have my moments, I have my moments
Not the flawless one, I've never been
But I have my moments, I have my moments
I can get a little drunk, I get into all the don'ts
But on good days I'm charming as fuck
Tove Lo: Moments

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti