tiistai 2. elokuuta 2016

Positive thoughts

Heippa ja ihanaa elokuuta! Niin lähti käyntiin kaksi viimeistä viikkoa Suomessa, joista ensimmäisen viikon saan viettää vapaillessa ja toinen meneekin sitten tiiviisti töissä. Vähän hölmöä ja mieluummin olisin ottanut ne toisin päin, mutta näillä mennään mitä on annettu! Vaikka vähän koko ajan meinaa itkettää kun mietin lähestyvää lähtöpäivää ja hyvästejä, yritän kovasti keskittyä positiivisiin ajatuksiin. Sen tiimoilta ajattelin, pitkästä aikaa, koota yhteen viime aikojen valopilkkuja, joita löytyy joskus yllättävistäkin paikoista. 


♥ Hyväksytty viisumi. Kaikki se stressi ja jännitys oli turhaa, ja tulossa on melko kattava postaus muutenkin valmistautumisesta vaihtoon Yhdysvalloissa. Stay tuned!

♥ Aurinkoiset päivät. Vaikka edelleen on se tilanne, että olen ollut suurimman osan tämän kesän hellepäivistä töissä, on lämpö ja aurinko silti ihanaa! Lämpimät kesäillat on parhaita, puhumattakaan siitä kun sortsit jalassa on melkein liian kuuma. Tosin se ei ole niin kivaa että kämppä on kuin tropiikki, mutta pikkuhiljaa sekin on alkanut helpottaa, osittain koska saatiin pari pöytätuuletinta menoa viilentämään. Pelastus!

♥ Treffi-ilta. Jokunen viikko sitten ehdotin Eelille treffi-iltaa, ja vietettiinkin laatuaikaa ihan pitkän kaavan kautta. Käytiin ensin syömässä Rossossa, ja voi pojat miten herkullista ruokaa! Yllättäen tämäkään ravintolareissu ei kuitenkaan sujunut ihan ongelmitta, alkaa olla jo perinne omalla kohdallani... Ensin jouduttiin odottamaan ruokaa lähes 45 minuuttia, ja sitten mun lautaselle oli päätynyt väärä kastike. Mutta tiedättekö, kumpikaan ei haitannut yhtään! Salaattipöytä - tai antipasto-pöytä kuten tarjoilija meille sanoi - oli oikein maittava ja helpotti pahimpaan nälkään, ja punaviinikastikkeen tilalle vahingossa tullut bearnaise-kastike oli oikeinkin hyvää. Olin tyytyväinen annokseeni, joka oli tuttuun tapaan vuohenjuustokanaa. Parasta annoksessa kuitenkin oli parmesaaniperunagratiini! Syömisen jälkeen mentiin vielä elokuviin katsomaan Kerro minulle jotain hyvää, Me before you. Ihana, ihana, ihana elokuva. Itselläni ei ole tapana itkeä elokuvissa, mutta kyllä tämä leffa vaati paljon nieleskelyä ja pala kurkussa oli valtava. Kokonaisuudessaan meidän ilta oli onnistunut ja saatiin juuri sitä arjesta poikkeavaa laatuaikaa :)


♥ Pokemon Go. Nuoren Meerin unelmien täyttymys! Suurin innostus alkaa mennä itselläni jo oikeastaan ohi, lähinnä kuitenkin ihan sen takia ettei ole aikaa kierrellä ja kerätä poksuja. Olen jo level 15, mutta parhaimmat pokemonini ovat silti Pidgot, Scyther, Jolteon ja Flareon. Jenkkien tarjontaa odotellessa! Itselläni on vielä sellainen bonus, että meidän sohvalta yltää kahteen, meidän kerrostalon molemmilla puolilla oleviin Pokestoppeihin. Homma on tehty vähän liiankin helpoksi :D

♥ Viime viikonloppu. Lauantain iltavuoron jälkeen kiirehdin kotiin, tein oman ennätykseni ehostautumisessa, ja riensin Elisan ja Juhon tupareihin naapuriin. Kämppä näytti hyvältä, tarjoilut olivat loistavia ja tunnelma oli kirjaimellisesti lämmin! Tupareista jatkoimme vielä pienemmällä porukalla keskustaan päin. Meidän pyörämatka viinilasit toisessa kädessä tasapainoillen oli kerrassaan mahtava, en voi sanoin kuvailla sitä naurun ja ilon määrää. Oli niin hauskaa viilettää kesäillassa pitkin Oulun pyöräteitä ja pysähtyä matkalla täydentämään lasit tai vierailemaan puskan juurella. Ennen yökerhoon siirtymistä käytiin moikkaamassa tuttuja Qstock-alueen ulkopuolella, ja tulin niin hyvälle tuulelle kaikkien tuttujen näkemisestä. Opiskelukavereita, Verba-kollegoita, ja kaikkia muita tuttuja kasvoja. Myös yökerhoon siirtyminen oli oikeasti hyvä idea, sillä en ollut tanssinut niiiin pitkään aikaan! Viihdyinkin tanssilattialla tamppaamassa kenkiä puhki, ihan en onnistunut. 

♥ Hyvä palaute töissä. Sain kuulla meidän myymäläpäälliköltä suoriutuneeni kesästä ihan kiitettävästi, joten viimeiset viisi vuoroa menee hyvillä mielin. Ja miksei menisi, kun saa työskennellä osana hyvää ja tehokasta tiimiä. On myös ihana saada meidän asiakkailta hyvää palautetta, erityisesti meidän asiakaspalvelua on kehuttu useampaan otteeseen ja myös henkilökohtaisia kehuja olen saanut. Se tekee minut aina iloiseksi, varsinkin kun keskustelupalstoilta saa lukea monenlaisia asiakaspalvelukokemuksia... Tietyllä tapaa tuntuu että ehkä sitä ollaan ainakin osittain oikealla alalla enkä ainakaan puhu ihan palturia, kun aina työhakemuksissa sanon olevani asiakaspalveluhenkinen!


♥ Työkaverin ilahduttaminen. Eräällä työkaverillani oli vähän aikaa sitten syntymäpäivä, ja päätin viedä hänelle pienen lahjan. Synttärisankari oli yllättynyt ja otettu, ja pienestä teosta tuli itsellekin tosi hyvä mieli! Tiesin entuudestaan työpaikaltani pari ihmistä, ja vaikka kaikkien kanssa synkkaa hyvin, erityisen iloinen olen siitä, että olen saanut tutustua paremmin tyttöön, jonka tunsin etäisesti entuudestaan kotikaupungistani. Työvuorot sujuvat paljon sutjakkammin, kun on samanhenkistä seuraa, samankaltaiset kiinnostuksen kohteet ja samanlaiset puheenaiheet.

♥ Kavereiden näkeminen. Harmikseni ja iltavuorojen takia en ole ehtinyt ja jaksanut nähdä kavereitani yhtä paljon kuin olisin halunnut, mutta ne kerrat mitä ollaan nähty, ovat olleet kesän parhaimpia hetkiä. Perjantai-ilta patiolla, pokemon-jahdit Kaijonharjun viilenevässä illassa, kahvit kaverin kämpillä, sekä viimeisimpänä ruokatreffit Roosterissa. Vuohenjuustoburgeri sai mahan ääriän myöten täyteen, ja koko loppuiltana ei ole tarvinnyt syödä mitään! Asiaan kuului myös pienet shoppailut, ja kyllä sekin on aina hauskempaa hyvässä seurassa.

♥ Oma kulta. Sydämeen sattuu kun mietin seuraavaa viittä kuukautta erossa, mutta joskun on mentävä ja nähtävä maailmaa. Välillä ajattelen että oli elämäni suurin virhe hakea vaihtoon, miten pieni ihminen voi kestää niin suurta ikävää, jos nyt jo sattuu? Täytyy kuitenkin keskittyä kaikkiin niihin huikeisiin kokemuksiin mitä tulen saamaan, enhän edes tiedä mitä kaikkea on edessä! Ja ainakin kesä yhdessä on ollut ihana, kun ollaan käyty iltakävelyillä, grillattu meidän pienellä grillillä, katsottu sarjoja, ja muuten vaan vietetty aikaa yhdessä. Silti, aamuisin kun kurkkuni on kipeä ja Eeli tuo kuumaa kaakaota sänkyyn, eihän sitä voi olla miettimättä miten pärjään ilman tätä kaikkea. Mutta kaikki mikä ei tapa vahvistaa, eikö niin? Vinkkejä kaukosuhteessa pärjäämiseen otetaan avosylin vastaan!


Siinä vähän iloisia mietteitä tyyppien elokuuhun! Loppukesän viimeiset päivät on alkaneet - tosin itselläni kesä kestää aavistuksen pidempään ja saan nauttia lämmöstä vielä pitkälle syyskuuhun. Ehkä ehdin myös hankkia paremman rusketuksen! Ainakin paremman kuin se, että oikeassa valossa jaloistani erottaa jo sortsien rajat....Kesäisiä fiiliksiä kaikkien viikkoon ♥

2 kommenttia:

  1. Voi ei mulla meinaa tulla jo itku tätä lukiessa! Tulee niin ikävä, kun suuntaat niin kauas :s <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joooo arvaa kuka on tänäänkin vollottanut koko illan... tulee niin ikävä muru rakas <3

      Poista