lauantai 18. huhtikuuta 2015

The animals inside came out to play

Viikonloppu, ihanaa! Hyvät fiilikset päällä, aurinko paistaa välillä, eikä ainakaan kauheasti hommia tiedossa. Mulla on tämän lukuvuoden opinnoista jäljellä enää yksi luento ennen vappua, ja sen jälkeen pari itsenäisesti suoritettavaa kurssia, tenttiä ja kypsyysnäyte kandista. Silti, en jotenkin jaksa stressata. Toukokuu on kuitenkin ihan kohta täällä ja sitten on aikaa panostaa! Tietty motivaatio voisi siihen mennessä taas tulla takaisin, mutta en jaksa sitäkään murehtia; tekee vaan mieli nauttia siitä, että saa käyttää kevättakkia ja talvikamppeet on laitettu varastoon. Nahkatakki vielä odottaa ensimmäistä ulkoilukertaansa, samoin kun uudet converset. Ihan kohta, ihan kohta!


Viime aikoina oon onneksi ehtinyt näkemään paljon kavereita. Kun itse oon nyt niin vähän yliopistolla ja monet kamut on harjoittelussa, on vähän vaikea sattumalta törmätä tai iltaisin jaksaa sopimalla sopia jotain yhteistä. Viime viikonloppuna tehtiin Lauran ja Jennin kanssa hamppareita ja katsottiin leffaa, ja niin kuin kirjoitin, tiistaina jonottelin lippuja Elisan ja Saanan kanssa. Samoin tiistaina kokousteltiin hallituksen kanssa, ja muitakin ainejärjestövelvollisuuksia on mahtunut: lipunmyyntiä ja sen sellaita. Torstaina kävin poikien kanssa vähän viihteellä, kun Verba järjesti bileet vaihtarijärjestö ESN:n kanssa Tivolissa. Pitkästä aikaa sai edustaa haalareissa! Oli ihan kivaa, mutta toisaalta oli kyllä hyvä päätös lähteä aikaisin kotiin. Jaksaa sitten ensi viikolla :) Eilen puolestaan kokoonnuttiin pienryhmäohjaaja-porukalla, ja suunniteltiin ohjauskerrat ensi syksyä varten. Kyllä yliopistoelämä vaan on huippua, pääsee mukaan moniin mahtaviin juttuihin!


Tänään luvassa olisi Kärppäpeliä ja haalarimerkkien ompelemista, huomenna ehkä vähän kaupungilla kiertelyä. Eilen tehtiin Eelin kanssa herkullisia aurajuustolihapullia, joilla päästään herkuttelemaan tänäänkin vielä! Viikonloppuisin on kiva panostaa ruokapuoleen vähän enemmän, vaikka eipä lihapullien tekemisessä kyllä kauan mene. Haaveilen jo kesän uusista perunoista, voi-sipuli-kastikkeesta ja grillatuista herkkusienistä! Ehkä mekin laitetaan parvekkeelle pieni grilli, tietääkseni sähkögrilli ainakin saa olla parvekkeella? Ja parvekkeesta puheen ollen, kiiinnostaako ketään nähdä tai lukea meidän parvekesuunnitelmista?


Jahas, aikamoinen sekametelisoppa. Ne on nämä lauantait vähän tämmöisiä.

2 kommenttia:

  1. hei joo teeppä postaus teiän parvekesuunnitelmista! mä oon kans yrittäny miettiä miten tuon parvekkeen sisustais. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jee kiva että kiinnostais! keväällä on kyllä aina pakko vähän sisustaa :D pitää alkaa suunnitella postausta!

      Poista