perjantai 10. huhtikuuta 2015

It's something

Meinaa itseäkin ärsyttää, kun postausten väli venyy aina viikkoon, ja sitten ne on vaan sellaisia perusviikonkuulumiset-postauksia. Minkäs teet kun oon niin ahkera opiskelija! Tai no, ainakin kovasti yritän. Tai en ehkä edes niinkään kovasti :D

Mutta en halua pelkästään valittaa! Sillä pääsiäinen oli oikein mukava ja rentouttava; nyt akkuja taas ladattu ja rentouduttu vähän liiankin kanssa. Pääsiäisloma oli nimittäin kerrassaan tuottamaton, mutta toisaalta oli niin ihanaa vain olla ja syödä suklaamunia ja paijata kisua. Olisi ollut myös ihana nauttia hyvistä keleistä, ja kyllähän se aurinko kävi aina välillä moikkaamassa. Edelleen silti haaveilen niistä nahkatakkikeleistä varsinkin nyt, kun ulkona pyryttää lunta ja paistaa aurinko vuorotellen??


Reemakin on nyt valmis, jee! Lehti onkin suurin syy siihen, etten ole kuluneella viikolla ehtinyt tulla kirjoittelemaan. Ollaan aherrettu Lauran kanssa joka ilta, ja tänään lähetettiin lehti viimein painoon. Toisaalta oli kiva värkätä kaikkien wappujuttujen kanssa, kun innostuin aina vain enemmän, mutta toisaalta hermot meni uuden taitto-ohjelman kanssa. Toivottavasti muut on tyytyväisiä, sillä ainakin ajallinen panostus oli tähän mennessä suurin.

Tänä viikonloppuna oon taas ihan omissa oloissani, kun Eeli lähti Vaasaan enkun opiskelijoiden tapaamiseen. Pitäisi varmaan keskittyä kouluhommiin, mutta jotenkin enemmän houkuttaa muokata blogin ulkonäköä, katsoa sarjoja ja leffoja, käydä lenkillä, ja uskokaa tai älkää, pestä pyykkiä! Ehkä se on tämä pikkuhiljaa tuleva kevät, joka pistää pään sekaisin. Tällä viikolla tuli myös H&M:n paketti, josta löytyi uudet biksut. Niissä jos jossain on motivaatiota alkaa tehdä töitä kesäkunnon eteen! Harmi vaan että sellainen pikkujuttu kuin wappu saattaa vähän häiritä sporttimoodiin pääsemistä..


Huomenna ajattelin taas kestitä pari tyttöstä. Katsotaan Sinkkuelämää 2 ja herkutellaan hampurilaisbuffetilla! Siitä onkin jo aikaa, kun oon viimeksi leiponut sämpylöitä... Jaiks :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti