sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Back to business

Huomenna koittaa - viimein - arkeen paluu! Oon kyllä nauttinut tästä lomailustakin, ei siinä, mutta kun päivät on luokkaa sängystä ylös puoli yhdeltä ja sinne takaisin vasta aamuyöllä, ei saa kovin paljon aikaiseksi. Arjen mukanaan tuomat rutiinit on tässä vaiheessa jees - jos niitä nyt kunnolla tulisi! Luentoja siellä täällä, liikaa hyppytunteja... Vaan odottakaapa vain, kyllä tästäkin stressiä saa aikaan :D


Nyt keväällä mulla ei ole kuitenkaan kovin paljon kursseja. Yllättäen, englantia on pitkästä aikaa eniten! Tiedossa olisi sellaisia kursseja kuin English in Finland, Interaction in everyday environments sekä vanha tuttu Modern language teacher, joka jäi roikkumaan viime keväältä.. Don't say anything, tiedetään. Ehkä saisin sen nyt hoidettua, kun osa hommistakin on jo periaatteessa tehtynä! Lisäksi enkun puolelta on Master's seminar eli gradua alustava seminaarikurssi, jonka aikana kirjoitetaan seminaarityö, joka on kandia laajempi mutta gradua kapeampi. Se tehdään kuitenkin samasta aiheesta kuin gradu, joten sen aihe pitäisi tietää keskiviikkoon mennessä. No biggie eh! Tällä hetkellä ei ole hajuakaan mikä kiinnostaisi, joten sormet ristissä toivon, että vaikka unessa tulisi jokin mestari-idea. Englannin lisäksi luvassa on kauppatieteiden puolelta Johdon laskentatoimi sekä Investointipäätökset, jotka ei ole sitä ominta alaa mutta vaikuttavat kuitenkin mielenkiintoisilta ja hyödyllisiltä. Lisäksi ajattelin vihdoin tehdä sen matkailun verkkokurssin, jonka otin hoitaakseni syksyllä, mutta unohdin kaiken muun ohella... Nyt pitäisi ainakin olla aikaa sen suorittamiseen!


Ihan innolla odotan yliopistolle ja arkeen palaamista, sillä tämä viimeinen viikonloppu ennen niitä oli erityisen kiva. Perjantaina käytiin Ideaparkissa kiertelemässä, ja eilen ajettiin Kärsämäelle juhlimaan papan kasikymppisiä. Ne pidettiin juhlapaikassa Haliwiliwau, joka oli kyllä todella viihtyisä! Paikalla oli juhlakalun ja puolisonsa viisi lasta sekä hedän jälkikasvunsa, eli yhteensä kuusitoista serkkuani, ja vielä lähes kaikkien kumppanit ja omatkin lapset. Puheen sorinaa ja vilskettä kyllä riitti, ja pippalot olikin ihanan tunnelmalliset. Plussaa myös siitä, että todella harvoin saadaan näinkin hyvä edustus paikalle; nyt puuttui vain yhden serkkuni tyttöystävä, ja muuten kaikki olivat pääseet tulemaan! Juhliin pukeuduin niitä varten ostamaani alennusmekkoon, joka erottui joukosta, sillä melkein kaikki muut oli pukeutuneet mustaan :D Tykkäsin kuitenkin omasta mekostani ja se pääseekin varmasti käyttöön uudestaankin!


Huominen ei ole vielä kovin paha päivä, mutta sitäkin ärsyttävämpi: vain yksi luento, mutta se on illalla viidestä kahdeksaan... MasterChef jää välistä, nyyh! Tänään päätinkin olla oman elämäni MasterChef, ja pyöräytin tutun tacopiirakan. Tai no, mitä nyt itse sain tehdä, kun Eeli haluaa aina hoitaa ne hauskimmat hommat: taikinan levittämisen vuokaan ja täytteiden asettamisen taikinan päälle. Mulle jää sitten pilkkominen, ja vieläpä paprikan, jonka siemeniä inhoan yli kaiken! Miten niitä voikin löytyä vielä sieltä piirakastakin, kaiken sen perkkaamisen jälkeen?

Tällaista tähän sunnuntai-iltaan. Nyt jatkuu kalenterin täyttäminen ja myöhemmin Roswell! Tsemppiä kaikille muillekin arjen sankareille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti