sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Dry your tears and hold on tight

Kotona on niin hiljaista ja tylsää, mutta mitäpä muutakaan se olisi vauhdikkaan ja toiminnan täyteisen viikonlopun jälkeen? Pariin päivään sisältyi nimittäin yhdet bileet, shoppailua, uimista, roskaruokaa, paikasta toiseen pallottelua sekä ihania ihmisiä.

Saatiin nimittäin Eelin kanssa meille kylään Eelin kaksi siskoa jälkikasvuineen, ja meidän kaksio oli täynnä melua ja melskettä - sekä olohuoneen lattialla olevia siskonpetejä. Tätä viikonloppua oli suunniteltu jo jonkin aikaa, ja oli ihanaa kun se viimein toteutui! Meillä oli niin hauskaa, ja iltaisin kyllä tuli uni päivän touhujen jälkeen. Lauantaina suunnattiin heti aamusta kaupungille Valkeaan shoppailemaan, ja kierreltiin uudessa kauppakeskuksessa ja kaupungilla useampi tunti. En itse kuitenkaan löytänyt mitään, vaikka kauppojen valikoimia silmäilinkin tarkasti läpi! Syömässä käytiin yllättäen Burger Kingissä, joka ei ole vielä rantaunut Rovaniemelle asti, mistä meidän vieraat siis tulivat. Iltapäiväksi suunnattiin polskimaan Nallikariin Edeniin, jossa en ollutkaan aikaisemmin käynyt. Altaissa saatiin kulumaan muutama tunti, ja kaikki oli kyllä aivan poikki sen jälkeen; päätettiinkin jatkaa epäterveellisten ruokien linjaa Raxissa :D Hyi, ihan ällöttää miten huonosti syötiin viikonloppuna, mutta onneksi Raxissa itse ainakin söin salaatteja pizzoja enemmän. Ja maissia, ah miten jo kuolaan kesän grillattujen maissien perään! Aika mieluinen yllätys, että Raxin buffetista löytyi kivoja maissin paloja. Ilta kului pelaillessa Wiitä ja Trivial Pursuitia, mutta pitkän päivän jälkeen uni tuli kaikille jo aikaisin. Itsekin laitoin nukkumaan yhdeltätoista, mikä on varmaan aikaisin aika mulle todella, todella pitkään aikaan! Sunnuntaiaamuna saatiin nukkua jopa kahdeksaan asti, ennen kuin lapset alkoivat hereillä. Suunnattiin taas shoppailemaan Ideaparkiin ja syömään Pancho Villaan, mutta sen jälkeen käytiin vain mutka meidän kämpillä ennen kuin vieraat lähtivät takaisin kotiin.


Siinä noin lyhykäisyydessään, mutta oli niin ihanaa viettää aikaa yhdessä. Kierrellä ja kuljeskella, nauraa ja kiherrellä, herkutella ja pelailla. Oman sukuni puolelta en ole ikinä ollut kovin paljon tekemisissä pienten lasten kanssa, mutta nämä lapsoset on kyllä niin sydämessä ettei tosikaan. Toisaalta on ihana seurata heidän kasvuaan ja kehitystään, ja toisaalta sitä toivoisi ettei aika kuluisi niin näin hurjaa vauhtia eteenpäin.

Mutta mitkäs ne bileet oli? No wappusitsit! Jep, omalla kohdallani wappu alkoi maanantaina, ja jatkui nyt perjantaina. Ikävästi sitsit osui samalla päivälle vierailun kanssa, mutta päätin silti mennä sitsaamaan kavereiden kanssa. Järjestelyiden osalta ehkä vähän kiehautti se, että hintaan ei sisältynytkään ollenkaan mietoa juomaa mikä yleensä kuuluu humanistien samansuuruiseen sitsimaksuun, sekä se että jouduin istumaan erilleen kavereistani vaikka toivoin vierekkäistä paikkaa ja muut olivat lähellä toisiaan. Muuten ilta olikin sitten onnistunut ja äärimmäisen hauska, vaikka kotiin lähdettiinkin jo ennen kahta on se aikaisin wappubileilel!. Tanssia, ystäviä, naurua, uv-maaleja, eläinkorvat; ainekset onnistuneisiin wappupirskeisiin!


Sama meno jatkuu sitten huomenna. Ja oikeastaan lähes joka päivä siitä eteenpäin, hups :D Mutta täytyy nyt juhlia kun voi, sillä työt alkavat heti toukokuun toisena päivänä. Nekin jännittävät kovasti, mutta uskon että hyvän perehdytyksen ja mukavien työkavereiden avulla jännitys muuttuu innostuneisuudeksi ja rautaiseksi ammattitaidoksi. Odotan jo kovasti, että saan työpaidan, nimikyltin ja omat avaimet; siitä se lähtee! Olen niin kauan odottanut saavani töitä, ja motivaatio on kyllä kohdallaan. Ja kun työmatkakin on sopivan lyhyt ja pyöräilyreitti menee järven vierellä, niin hommat on aika jees.

Mutta täytynee ensin hoitaa tämä wappu pois alta. Ja parit esseet ja muut, mitä näitä nyt on. Kuullaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti