sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Nauraen kuljen

On kiire, on kiire, on kiire kiire kiire! Huhtikuu on alkanut rytinällä, ja tekemistä riittää edelleen. Tavallaan sen kiireen ansiosta on kuitenkin oltava mahdollisimman tehokkaana, jotta saa kaikki vaaditut asiat hoidettua ajoissa. Jollain tapaa kiire saa minut myös ryhdistäytymään ja organisoitumaan; ehkä se on osaksi sellaista positiivista stressiä. Huhtikuu on viimeinen opiskelukuukausi tälle keväälle, ja kurssien päättymiseen on enää noin kolme viikkoa. Deadlinet ja tentit vöyryvät päälle, ja kun siihen yhdistää parin viikon päässä siintävän vapun sekä toukokuun alussa alkavat työt... Huh huh. Kevät on kulunut älyttömän nopeasti, ja jos meno jatkuu näin hetkisenä, havahdun varmaan yhtäkkiä juhannukseen! 


Viime viikko sujui pitkälti kirjastossa, joten viikonloppureissu Rovaniemelle tuli tarpeeseen. Pohdittiin jo Eelin kanssa ettei edes lähdetä, vaan työskennellään kotona reippaasti. Eelin sisko kuitenkin luuli meidän epäröintiä huonoksi aprillipilaksi, joten lähdettiin käymään lauantaina päiväseltään. Saatiin taas daddyltä biili lainaan ja itsekin ajelin pikkumatkan, ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen. Voi että olisi ihana ottaa tyttöjen kanssa auto alle ja tehdä jokin pieni road trip! Lauantainen road trip kun jäi kovin lyhyeksi, vaikka perillä olisi voinut olla vaikka kuinka kauan. Reissun aiheena oli siis Eelin siskon pojan kaksivuotissynttärit sekä samaisen siskon valmistuminen, joten juhlimista riitti! Siellä taas treffailtiin sukulaisia, herkuteltiin ihanilla kakuilla, ja leikittiin synttärisankarin kanssa. Muistan kun kaksi vuotta sitten pidin sylissä pientä tuhisevaa nyyttiä, ja nyt tuo sama nyytti sai lahjaksi ensimmäisen potkupyöränsä. Hurjaa! Parin viikon päästä saadaan puolestaan meille kylään Eelin kaksi siskoa jälkikasvuineen, ja hauskaa tulee varamsti olemaan silloinkin.

Tällä viikolla puolestaan olen edelleen majaillut kirjastossa, palauttanut seminaarityön raakaversion, pitänyt pari esitelmää ja ravannut vaihtoinfoissa. Länsirintamalta ei mitään uutta, sillä vaihdon suhteen ei ainakaan itselleni tullut juurikaan uutta tietoa. Ensi viikolla täytyy kyllä ottaa itseäni niskasta kiinni ja laittaa asiat rullaamaan eteenpäin; ja kyllä se itesäkin helpottaa, kun saa taas tehtyä jotakin. Seuraavana vuorossa siis edelleen viisumijutut sekä terveystarkastus ja vakuutusasiat. Kurssivalintojen suhteen kävi ihan hyvin, sillä pääsin kolmelle neljästä valitsemastani kurssista, ja yhdestä täytyy vielä neuvotella kurssia pitävän professorin kanssa. Sen tosin hoitaa kohdeyliopiston koordinaattori, joten taas hetki täytyy odotella päivitystä sieltä suunnalta.


Mutta ah, kevät. Viime aikoina oon ollut tosi hyvillä fiiliksillä, ja se on pitkälti ihanan kevään ansiota. Tällä viikolla olen antanut talvitakin olla rauhassa ja ottanut käyttöön kankaisen kevättakin ja nahkatakin. Heti tulee kevyempi olo, ja lyhyelle koulumatkalle ne on olleet aivan hyviä. Toivottavasti ilmat lämpenisi vielä enemmän vielä nopeammin, ja luonto vähän kuivaisi. Tänään käytiin kävelyllä, ja bongattiin lähijärvestä niin joutsenia kuin sorsiakin. Nyt kun vain loput lumet ja jäät sulaisivat niin aijai! Näihin positiivisiin kevättunnelmiin onkin hyvä lopettaa, ja ensi postauksessa kerron sitten tästä viikonlopusta  ja NMES-tapahtumasta. Koodaillaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti