perjantai 22. maaliskuuta 2013

Insert a witty title

Aah, perjantai: viikonloppu ja sen mukanaan tuomat pari rentoutumispäivää! Tosin omalla kohdalla ne menee opiskeluhommien parissa, mutta onpahan sitten nekin hoidettu pois alta. Nyt on muutenkin hyvin aikaa keskittyä vähän enemmän siihenkin elämän alueeseen, sillä Eeli lähti viikonlopuksi tapaamaan kavereitaan opistopäiville ja Pirkka-Pekka tuli Lauraa viihdyttämään. To do-listalta löytyy muun muassa IntroLitin runoesitelmä, ruotsin esitelmä, Grammarin essee sekä muutama muu ruotsin tehtävä. Keittiön puolella hommiin kuuluu leipoa isukille kakkunen kiitokseksi sponzore-avusta!


Perjantait on yleensä siis vapaapäiviä ainakin meille fuksikieltenopiskelijoille, sillä se on varattu tenttipäiväksi. Ja tänään kävinkin tekemssä sivuainekokeen. Kovin epävarma olo jäi, vaikka rehellisesti on sanottava että ei se kovin vaikealta vaikuttanut. Toivotaan parasta mutta valmistaudutaan pahimpaan! Opettajat varoittelevat sivuaineen puutteen aiheuttavan sen, että jää jälkeen opinnoissa ja valmistuu muita myöhemmin. Ei mulla ainakaan ole kovin kiire valmistua vielä, mutta ei sen puoleen ole kiva jäädä ilman sivuainettakaan. Jos nyt ei tärppää, syksyllä ? :D uusi yritys! Onneksi on myös myös sivuaineta, joihin ei ole pääsykoetta tai lähtötasokoetta, vaan kurssit ovat kaikille vapaasti valittavia. Toisaalta esimerkiksi englannin tällaisista kursseista on kuitenkin kirjatenttejä, ja en menisi ihan takuuseen itsenäisen opiskelun toimivuudesta tämän tytön suhteen :D


Muita kuulumisia? Koko ajan meinaa olla semmoinen odottava olo. Odotan kevättä, kesää, pääsiäistä, vappua, juhannusta, kavereiden näkemistä, ensi syksyä ja mahdollista muuttoa, kesäloman suunnitelmia, shoppailua ja kaikkea mahdollista. Samalla on kauhean turhautunut fiilis. Aika kulkee niin hitaasti, lumi ei sula, asiat junnaa paikallaan ja mihinkään ei voi itse vaikuttaa. Toisaalta päivät, viikot ja kuukaudet vaan kiitää ohi ja tuntuu, etten ehdi iloita ja nauttia ja ottaa kaikkea irti näistä hetkistä, kun iltaisin olo on vaan niin väsynyt. Silti on kivaa kun aurinko paistaa ja huomaa, miten pikkuhiljaa lumikerros alkaa madaltua ja auringonpaiste oikeasti lämmittää kasvoja ja selkää. Kaikenlaisten kivojen juttujen suunnittelu on myös kivaa, varsinkin kun esimerkiksi kesän reissuja on oikeasti mahdollisuus toteuttaa ja seura on mitä parasta. llä viikolla hoksasin että pian tulee vuosi siitä, kun aloin kirjoittelemaan blogia ja päässä alkoi raksuttaa teemaviikko postausten suhteen. Muutama ajatus löytyy siis jo omasta takaa, mutta olisi kiva saada ideoita ja ehdotuksia myös siitä, mitä nimenomaan te jotka luette tätä haluisite nähdä tai kuulla!

Huisia viikonloppua kaikille, tehdään tästä ihan mahtava!

In life we pay for change
Let's make every second worth it
Any way can work if you're working with
People saying you don't deserve it
Then don't give in
Justin Bieber: All around the world     

4 kommenttia:

 1. Mahdollista muuttoa? :)

  VastaaPoista
 2. eli varmaan vaihdan tästä kämpästä muualle ja luovutan oman nurkkaukseni täältä olohuoneesta pirkka-pekalle ;D

  VastaaPoista
 3. Ois kiva nähdä vaikka kosmetiikkatuotteiden/Meikkien/hiustuotteiden esittely? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti ideasta, kuulostais hyvinkin toteutettavalta! :)

   Poista