sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

When me and you party together, I wish this night would last forever

Koko viikon oon venannu lauantaita ja se kyllä täytti kaikki odotukset! Heti aamusta asti olin ihan täpinöissäni, ja onneksi päivä kuluikin nopeaa. Valmistautuminen ja laittautuminen ennen ulos menoa on puolet hauskanpidosta, ja eräs hauska videobloggaaja totesikin että naiset käyttäisivät tilaisuuden tullessa vaikka kokonaiset kaksi päivää ehostautumiseen ennen hauskanpitoa. So true! Eilen kuitenkin asu oli mietittynä valmiiksi eli suuremmilta kriiseiltä ainakin mun puolelta vältyttiin, hiukset sain taltutettua sähköisyydestä huolimatta ja kahdeksan aikoihin oma taksipalvelu vei meidän Millan kotiin viettämään iltaa. Oli huippua nähdä kaikkia ihania kavereita! Harmillisesti Sini-Maria ei päässyt paikalle ja Elisakin on ruskettumassa ulkomailla, murr. Hienosti olin unohtanut oman kameran laturin Ouluun, joten kuvailut hoidettiin Lauran kameralla. Kuvamateriaali on aikamoista, ja hauskaa meillä kyllä olikin!


Herkkukiintiö oli taas kohdillaan, ja muutaman sihisevän juoman kanssa juttu luisti ja naurua riitti ihan kuin aina ennenkin. Mä niin tykkään näistä tytöistä, kuulumisia on aina kiva vaihdella ja on ihanaa olla aidosti iloinen toisten puolesta. Toisaalta on nostalgista ja ehkä tietyllä tavalla haikeaakin muistella kaikkia aikaisempia kommelluksia ja inside-läppiä. Oli vallan hulvaton ilta, ja asuuni sointuva pinkki Ufoshot teki myös kauppansa. Suotta sitä aina dissataan, hyvvää se on! Vähän ennen puolta yötä suoritettiin taktinen siirtyminen kohti Dyyniä. Ennen kuin tuomitsette: me oltaisiin menty sinne joka tapauksessa, asiaan ei vaikuttanut se että siellä esiintyi... Scandinavian Hunks! Tai ainakin neljä jäsentä ;D Ensimmäinen kerta kun olin heidän esitystään katsomassa, ja noh, olihan se aikamoinen! Käsittääkseni kyseessä on tanssiryhmä ja nyt tanssin osuus oli aika vähäinen, mutta oli todellakin ilo katsella joka tapauksessa. Saatiin myös yhteiskuvat muistoksi, kun miehet soluttautuivat tavallisen baarikansan joukkoon. Kaikilta puolin oli todella mukava ilta: tanssia, shotteja, naurua, ja porukkaa ei ollut tungokseksi asti.


Aika Kalajoella tuntuu aina tosi lyhyiltä, vaikka nytkin oleskeluni pituus oli viisi päivää. Siihen varmaan vaikuttaa se, että sunnuntait on yleensä niin lyhyitä: baari-illan jälkeen on nukuttava myöhään, ja ei oikein jää aikaa muulle kuin pakkaamiselle ja syömiselle. Ikävä tulee porukoita, kissoja ja täyttä jääkaappia, mutta ei sille mitään mahda: loma on ohi, over, finito. Huomenna opiskelu alkaa taas kevyesti kahdeksalta eli herätyksen ajastan kuuden aikoihin, ja illalla vielä töihin. Lounas tai päivällinen olisi kiva juttu, mutta eihän kaikkea voi saada. But look at the bright side: täksi yöksi pääsen taas raksun viereen! Ja kas, keittiöstä tulee patongin tuoksu. Hoppas att alla har en trevlig vecka!

Hear the beat, now let's hit the floor
Drink it up and then drink some more
Light it up and let's let it blow
Will.I.Am ft. Britney Spears: Scream and shout 

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia <3 liityinkin lukiaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti!<3 :) itsekin oon sun blogia lukenut jo pitemmän aikaa anonyyminä, mutta nyt liityin myös bloggerin kautta! :)

      Poista