sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

You think I don't know that?

Aivan liian nopeaa on tämäkin viikonloppu kulkenut eteenpäin. Tai no, onko se kovin kummakaan kun joka päivä unet on riittäneet pitkälle aamupäivään asti :D Just siihen aikaan on kuitenkin kiva herätä, kun aurinko paistaa jo kirkkaasti ja voi vaan raahautua lämpimään suihkuun heräämään. Enkä silti sanoisi että tämä viikonloppu on hukkaan mennyt, quite the opposite! Tänä viikonloppuna olen..

uhrannut kouluhommille aikaa vain käännöksen loppuuntekemisen verran, mutta aika hyvin kaksi tuntia saa kulutettua kahteen kappaleeseen! Puolustuksekseni on mainitsemisen arvoinen asia, että sunnuntai oli ihan oikeasi tarkoitus käyttää opiskeluun, mutta blogger oli kivemman oloinen paikka.
tehnyt pikavisiitin keskustaan ja työpaikalle. Nyt on taas muutama vaatekappale lisää mitä käyttää töissä, ei tarvitse olla aina samoilla..
katsonut Hobitti-elokuvan. Ja se oli piiiitkä, mutta oikein hyvä! Kirjaa kun en ole lukenut niin vaikea sanoa kuinka tarkasti noudattaa sitä, mutta paljon ehti tapahtua jo ensimmäisessäkin leffassa. Melkein ehdittiin myös tuhota kokonainen levyllinen suklaata elokuvan aikana!
itkenyt ihan kunnolla pitkästä aikaa ja onneksi ei tarvinnut olla yksin. Sen vaan sanon, että en halua ola vielä aikuinen ja miettiä kaikkia aikuisten asioita. Haluan olla nuori, ja elää sen mukaisesti. Tietty esimerkiksi asuminen yksin no siis Lauran kanssa mutta kuitenkin tuo mukanaan vastuuta, mutta joskus vaan asiat kuohuu yli ja ei vaan jaksa. Onneksi sitä suklaata oli vielä silloin jäljellä :D
viettänyt leffailtaa Lauran ja Jennan kanssa. Elokuvaksi valikoitui Dear John eli meidän suomalaisten kesken Haikein Terveisin. Itse olen kyseisen pätkän nähnyt useamman kerran ja ei se paljon huonone, John eli Channing Tatum on aina yhtä symppis ja Savannah puolestaan bitch. Leffailta vaati tietynlaiset eväät ja paasto ainakin pääsiäiseen asti voisi olla hyvä idea..

Sellasta tänne, mitäs sinne? Nyt voisin ihan oikeasti alkaa katsella ruotsin, IntroLitin ja Grammarin tehtäviä, koska aurinonpaiste näyttää kivalta ja det skulle vara trevligt att päästä ulkoilmaan aurinkolasit päässä jossain vaiheessa. Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti