keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Mutta mitä tapahtui Meerille?

Mitä on tapahtunut? Joulun jälkeen uppouduin syvälle collegehaalarin syövereihin ja vietin meikitöntä elämää vailla sen suurempia sosiaalisia kontakteja tai muitakaan virikkeitä. Okei, saattaa myös olla että visiitti Oulun suuntaan vaikutti epäaktiivisuuteni. Kalajoella vietettiin joulua tosi rauhallisesti perheen kesken; katsottiin telkkarista elokuvia, pelailtiin pelejä ja ennen kaikkea syötiin just sitä mitä mieli teki! Lautanen täyteen jouluruokia joka kerta, voi nam! Ja vois myös kertoa, että vaikka en pukilta sitä suklaata saanut, on sitäkin tullut vedettyä varmaan koko vuoden edestä. Mutta aattelin silti jatkaa suklaan kanssa kaveeraamista, koska ei mulla ainakaan mitään ähkyä sen suhteen ole tullut ;D Kun mentiin perjantaina Ouluun moikkamaan daddya, oli vähän niin kuin joulu olisi tullut uudestaan. Radiossa ei enää soineet joululaulut, mutta kun pääsi syömään kinkkua niin ah.. Oli nannaa. Sain myös pari pakettia lisää, mikä ei ainakaan harmittanut!


Viikonloppu menikin aika nopeasti, sillä lauantaina otettiin sisarusten kanssa auto alle ja suunnaksi Kärsämäki sekä isovanhempien huusholli. Sielläkin meidät ruokittiin oikein loistavasti, ja lomalla ei ainakaan ole tarvinnut montaa nuudelipussia valmistaa. Illaksi menin Lauran luokse yökylään ja nukuin aika kirjaimellisesti siskonpedillä, hehe. Herkuteltiin vähän liikaa ja katsottiin teemaan sopiva New Years's Eve. Aika huonot arvosteluthan se on joka paikassa saanut, mutta tuollaisilla seikoilla ei mulle ole kauheasti väliä. Eikä se Zac Efron tanssiliikkeineen ainakaan haitannut illan kulkua! Sunnuntai vein veikan kanssa Lauran bussille ja mentiin sitten taas daddylle syömään. Mutta sen jälkeen alkoi vasta se paras osuus, kun vihdoin pääsi rutistamaan omaa kultaa oikein kunnolla. Välillä joulun aikaan tuntui tosi turhauttavalta puhua puhelimessa ja toivottaa hyvää joulua; jouluhan on kuitenkin sitä aikaa, kun pitäisi olla rakkaimpien ja tärkeimpien ihmisten kanssa. Onneksi tulevaisuudessa on kuitenkin vielä monta joulua, jolloin saadaan yhdessä koristella kuusta ja potea ähkyä :) Sunnuntai-iltana päätin myös elävöittää sosiaalisia suhteita, ja tartuin Elisan kutsuun tulla syömään Daim-kakkua. My God miten herkullista! Maanantaina lähdettiinkin sitten koko poppoo, minäEeliElisaALexIsoveikka, täydellä autolastillisella kohti Kalajokea ja uuden vuoden menoja. Kyllä matkakin meni joutuin katsellessa tähtiä ja kuunnellessa poikien kuorsausta.


Siinäpä vähän lomakuulumisisa! Oulun reissun ajaksi jätin läppärin samaten lomailemaan, ja aika rauhassa se on saanut olla vielä hetkisen. Eilen vietettiin uutta vuotta hyvällä porukalla melkoisen railakkaasti. Kommelluksia ja sattumuksia, ainakin vuosi vaihtui ikimuistoisesti. Siitä lisää omassa kirjoituksessaan kuvien kera, jos sieltä vaikka muutama julkaisukelpoinen löytyisi! Tulossa myös jonkinlaista koostepostausta viime vuodesta 2013 - hui, vastahan oppi muistamaan kirjoittaa vuosiluvun oikein, ja nyt jo pitäisi vaihtaa? Oon vähän jäljessä näiden mun juttujen kanssa..

High dive into frozen waves
where the past comes back to life
Fight fear for the selfish pain
it was worth it every time
Zedd ft. Foxes: Clarity

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti