perjantai 3. tammikuuta 2014

New Year's Eve

Vuodenvaihteen juhlintaan oli kaikki huippuainekset koossa: parhaat kaverit, poikaystävä, mökki, Kalajoki ja sädetikkuja. Ja oli aikamoisen kivaa! Kokoonnuttiin tutulla kokoonpanossa Millan mökille Hiekkasärkille. Ensinnäkin ilmainen paikka, toiseksi kävelyetäisyyden päässä baarista. Sää ei ollut sitten mitekään ihanteellinen; tuli tosi märkää lunta koko illan ajan. Huonomminkin olisi kai voinut olla jos olisi ollut paukkupakkaset tai vastaavaa. Ei sää kuitenkaan haitannut, sillä suurin osa illasta oltiin sisätiloissa hengailemassa, mitä nyt ammuttiin muutama raketti taivaan tuuliin.


Isolla porukalla on kätevä sopia ruokien ja sellaisten tuomisesta nyyttariperiaatteella, ja niin mekin saatiin pöytä koreaksi. Höpöteltiin kaikenlaista ja pelattiin juomapeliä. Siitä ei kuitenkaan johtunut mun riehuminen, kun kaadoin lampun ja sen seurauksena pari kynttilää.. Sitä sitten itkettiin useampaan otteeseen, mutta kyllä ne murheet unohtui niin ihanien tyttöjen (ja poikien) seurassa. Onneksi pari nokkelaa typsykkää oli varannut omia raketteja ja sädetikkuja, sillä vaikka ehdittiin dyyneille kahdeksitoista, missattiin ilotulitus täysin. Matka sujui kyllä joutuisasti ainakin itsetehdyn lökön vauhdittamana, mutta jumituttiin baarijonoon.. Vaihdoin sitten uudenvuodenpusun Eelin kanssa Dyynin eteisessä, heh heh tosi romanttista. Kunnon juhlinta alkoi kun sain märän takin pois päältä ja narikkaan, ja suunnaksi tyttöjen kanssa tanssilattia. Siellä pimeässä kukaan ei onneksi huomannut jos silmämeikki oli mennyt vähän tuhruiseksi tai kiharat suoristuneet, tai ainakaan en itse välittänyt vaikka olisikin huomannut. Riitti kun sain tanssia ja juhlia just parhaimpien pimujen kanssa :)


Dyynissä viihdyttiin parisen tuntia. Noin puoli kolmen aikaan lähdettiin Eelin kanssa kohti taksitolppaa, ja näin opiskelijabudjetille sopivasti matkustettiin siis taksilla kotiin ja nukkumaan. Uuden vuoden päivänä nukuttiin yli puoleen päivään, mutta silti olin ihan poikki koko ajan. Kävelylenkki piristi hieman, mutta toisaalta meinasin nukahtaa saunaan... Olo oli onneksi virkeämpi torstaina, jolloin päätettiin pitää kylpyläpäivä! Yksi Kalajoen vetonauloistahan on kylpylä Sanifani, ja jo pitkään oon halunnut viedä Eelin sinne. Otettiin mukaan vielä Milla ja Wille sekä Laura ja PP, ja voi juku miten hauskaa olikaan! Riehuttiin vesiliukumäessä, sukelleltiin isossa altaassa ja rentouduttiin poreissa. Huippua aikaa :) 


Tänään tultiin Eelin kanssa takaisin kämpille Ouluun. Kivaa olla omassa linnakkeessani, olkoonkin sitten vähän vilpoisaa ja jääkaappi ihan tyhjä. Eipähän ainakaan tarvitse huolehtia mihin laitan pyyhkeen kuivaamaan, jääkö leivänpaahtimen töpseli seinään tai saanko autoa lainaan kun käyn ostamassa karkkia. Ja jee, huomenna vähän alennusmyyntejä!  

It's going down, I'm yelling timber
You better move, you better dance
Let's make a night you won't remember
I'll be the one you won't forget
Pitbull ft. Kesha: Timber

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti